VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

OTPUŠAVANJE KANALIZACIONIH CEVI

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – Otpušavanje kanalizacionih cevi 00-24h

Otpušavanje kanalizacionih cevi od 00 do 24h svakog dana uključujući i vikend i praznike. Naš vodoinstalater dežura svakog dana i spreman je da otkloni sve probleme sa vašim kanalizacionim cevima. Tokom našeg profesionalnog iskustva dužeg od jedne decenije susretali smo se sa raznim izazivačkima zapušavanja cevi. Od dečjih pelena, pa sve do kuhinjskih krpa i drugih priručnih materijala. Situacija u zgradama je obično komplikovanija zato što ste uslovljeni ponašanjem vaših komšija, te ne morate vi biti izazaviači zagušene kanalizacije, ali ako ste prvi u vertikali, vama će se variti otpadne vode. Ukoliko se desi ovakav problem, možete kontaktirati naše vodoinstalatere od 00 do 24h. Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za hitne intervencije.

OTPUŠAVANJE KANALIZACIONIH CEVI – Kontakt

Ukoliko vam je potrebna usluga otpušavanje kanalizacionih cevi, našeg vodoinstalatera možete angažovati pozivom na naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popunjavnjem on line formulara na našoj kontakt strani. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija vodoinstalatera, savetujemo da nas pozovete na naše brojeve telefona kako bismo brže stigli do vas.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacione cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ