VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

OTPUŠAVANJE SUDOPERE BEOGRAD

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ – OTPUŠAVANJE SUDOPERE BEOGRAD

Svima se bar jednom u životu desio neprijatan problem sa zapušenom sudoperom i svi znamo koliko glavobolje može zadati zapušena sudopera. U zavisnosti od zapušenja zapušenu sudoperu možete otpušti i sami pomoći vakuum gume ili uz pomoć nekih hemikalija, koje su prisutne na našem tržištu. Ipak, treba imati u vidu da otpušavanje sudopere hemijskim sredstvima može loše uticati na plastične cevi i doprineti njihovom bržem propadanju, tako da će te možda jedan problem rešiti, ali istovremeno napraviti novi. Ukoliko je reč o težem začepljenju sudopere, ni vakuum guma, ni razne hemikalije neće pomoći. Jedini lek za teža zapušenja je mašinsko odgušenje pomoću sajli.

OTPUŠAVANJE SUDOPERE BEOGRAD 00-24h

Vodoinstalateri, vodoinstalaterskog servisa Simonović otpušiće vašu sudoperu u najkraćem roku. MOžete nas kontaktirati od 00 do 24h i naši vodoinstalateri izlaze na teren već za 20 minuta. U proseku treba nam između 20 i 30 minuta da stignemo na vašu adresu. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona sa sajta. Pozovite nas. Otpušavanje sudopere Beograd non stop od 00 do 24h. Vodoinstaalterski servis Simonović

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ