VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

OTPUŠAVANJE SUDOPERE

OTPUŠAVANJE SUDOPERE BEOGRAD

Otpušavanje sudopere spada u jednu od standardnih usluga koje pruža naš vodoinstalaterski servis. Znamo koliko neprijatno može biti kada vam se zapuši sudopera i kakvi se problemi mogu javiti kao posledica zapušenja. Zbog toga vam naši vodoinstalateri stoje na raspolaganju svakog dana 24 časa. Ukoliko vam je zapušena sudopera i treba vam hitno odgušenje odnosno otpušavanje sudopere budite slobodni da nas kontaktirate, a mi dolazimo na vašu adresu u roku od najviše 30 minuta nakon vašeg poziva.

Otpušavanje sudopere se može vršiti na više različitih načina u zavisnosti od začepljenja. Najjednostavnije je otkloniti zagušenje koje nije duboko i ono se uklanja ručno pomoću sajli. Ukoliko je zagušenje na većoj udaljenosti neophodno je izvršiti mehaničkog odgušenje. U svakom slučaju, o kakvom god zagušenju se radilo, naši vodoinstalateri će vrlo egikasno i brzo rešiti vaš problem i vaša sudopera će ponovo biti kao nova. Na sve usluge dajemo garanciju.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ