VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Otpušavanje WC šolje svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko imate problem sa zapušenom wc šoljom, pozovite naš vodoinstalaterski servis i naš vodoinstalater stiže do vas za samo 20 do 30 minuta od poziva. Znamo koliko je zapušena wc šolja problem za svako domaćinstvo i kakve posledice može ostaviti, zato zahvaljujući velikom broju ekipa vodoinstalatera koje zapošljavama naš vodoinstalaterski servis garantovano stižemo do vas u najkraćem roku i to bez obzira na deo Beograda u kojem živite. 

KAKO SE VRŠI OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE

Otpušavanje wc šolje vrši se mašinskim putem pomoću sajli. Za razliku od sudopere ili kade, otpušavanje wc šolje podrazumeva najpre demontažu wc šolje, uslugu otpušavanja i potom montažu wc šolje, što iziskuje nešto više vremena od klasičnog odgušenja kanalizacije. Ipak, kako su naši vodoinstalateri veliki stručnjaci, za njih ni otpušavanje wc šolje, kao uostalom i druge vodoinstalaterske usluge ne predstavljaju nikakav problem. Naprotiv, moto Vodoinstalaterskog servisa Simonović je zadovoljan klijent, zbog toga se trudimo da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata i da pružimo kvalitetnu uslugu po povoljnim cenama.

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE – KONTAKT

Ukoliko vam je potrebna usluga otpušavanje wc šolje možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h i vikendima i praznicima na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu. Nakon poziva naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta. Ne dozvolite da vam problem sa zapušenom wc šoljom napravi problem u domaćinstvu, pozovite naš vodoinstalaterski servis i naš vodoinstalater će vam dati garanciju na trajnost.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ