VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

POPRAVKA VODOKOTLIĆA

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – POPRAVKA VODOKOTLIĆA

Vodoinstalater Simonović pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h. svakog dana uklučujući i vikende i praznike. Ukoliko vam je potrebna popravka vodokotlića naš vodoinstalater će stići na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i otkloniti problem na vašem vodkotliću. Najčešći problem sa vodkotlićem je plovak, koji posle izvesnog vremena popusti zbog čega je potrebna zamena. Usluga zamena plovka, odnsono popravke vodkotlića za naše vodoinstalatere je rutinska intervencija, z akoju im treba oko 30 minuta.

POPRAVKA VODOKOTLIĆA – KONTAKT

Za uslugu popravka vodkotlića možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Dostupni smo svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu stićemo za 20 do 30 minuta i na sve intervencije vam dajemo garanciju na trajnost. Kada vam je potreban kvalitetan vodoinstalater možete nas pozvati i biti sigurni da ste najbolje postupili.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ