VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

POPRAVKE U KUPATILU

Život bez kupatila u 21. veku je nezamisliv, a svi znamo kako je neprijatno kada se javi bilo kakav problem u vašem kupatilu. Ukoliko vam se dogodi bilo kakav kvar, ne očajavajte, pozovite nas na naše brojeve telefona i naši vodoinstalateri u najkraćem roku stižu do vas i rešavaju sve kvarove u najkraćem mogućem roku. Kada je hitno, vodoinstalater Simonović je tu za vas. Naš servis zapošljava veliki broj kvalitetnih majstora – profesionalaca, koji su spremni da otklone sve kvarove na najprofesionalniji mogući način.

Za popravke u kupatilu pozovite nas svakog dana od 00 do 24h. Za nas ne postoje neradni dani. Da popravke u kupatilu ne budu bauk, mi smo tu za vas.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ