VODOINSTALATERSKE USLUGE

HITNO POTREBNI VODOINSTALATERI

Vodoinstalaterskom servisu Simonović hitno potrebni majstori vodoinstalateri. 

Ukoliko ste zainteresovani za dobro plaćeni posao, za timski rad u podsticajnom okruženju onda ste pravi izbor za našu firmu.

Vodoinstalater Servis Simonović je servis sa tradicijom koji pruža vodoinstalaterske usluge na teritoriji Beograda, Pančeva, Smedereva i Novog Sada. Zbog povećanog obima posla primamo veći broj majstora vodoinstalatera. 

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati prijave popunjavanjem online obrasca na sajtu. 

Popunite obrazac

  Ime i prezime Broj telefona E-mail Godište Iskustvo u struci Vozačka dozvala b kategorije
  Vodoinstalater Hitne usluge

  Ugradnja sanitarija

  Ugradnja sudopere

  VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

  Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

   

  Vodoinstalater Hitne usluge

  © COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

  Pozovite nas
  VODOINSTALATER SIMONOVIĆ