VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

PRAKTIČNI SAVETI

Vodoinstalater Simonović vam donosi praktične savete za vaše domaćinstvo. Zašto bismo se odricali nekih starih proverenih recepata koje su koristile naše bake za sredjivanje domaćinstva, zašto bismo odustali od nekih ideja za dezinfekciju prostorija i automobila u vreme epidemija, da li postoji bar jedan razlog zašto ne bismo prihvatili savet koji nam provereno može olakšati funkcionisanje u svakodnevnom životu bez obzira da li to bilo iz oblasti pružanja vodoinstalaterskih usluga ili nekih drugih delatnosti. Najzad, zašto vi sa nama ne biste podelili vaše ideje? Vi nama koristan, originalan tekst, mi vama nagradu u vidu garantovanih popusta za sve vodoinstalaterske usluge.

uredjenje domaćinstva

ODRŽAVANJE DOMAĆINSTVA

dezinfekcija

SAVETI ZA DEZINFEKCIJU

uskrs

USKRŠNJI SAVETI

PODELITE SA NAMA VAŠE SAVETE

Vodoinstalater Simonović vas nagradjuje sjajnim popustima. Vi nama pošaljite vaš praktičan savet mi ćemo ga objaviti na sajtu,  a vama poslati kupon za popust na vodoinstalaterske usluge. Kupon možete iskoristiti u narednih godinu dana.

 

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko su vam potrebne samo vodoinstalaterske usluge, znajte da se na naše vodoinstalatere možete osloniti svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva u slučaju hitnih intervencija ili u terminu koji vi odredite. Naši vodoinstalateri se prilagodjavaju vašim privatnim i poslovnim obavezama.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ