VODOINSTALATERSKE USLUGE

RUČNO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

 •  

  ZAGUŠENJA MANJEG INTENZITETA

  Zagušenja kanalizacije mogu biti različitog intenziteta, a sam intenzitet zagušenja je u najvećoj meri uslovljen i brzinom reakcije na primećeno sporije oticanje vode. Što je reakcija brža, intenzitet zagušenja je manji. Što znači da ako odmah reagujete i kontaktirate nas, mi ćemo na brz i efikasan način rešiti vaše probleme sa vodovodnim instalacijama, a sama intervencija će biti jednostavnija i isplativija za vaš kućni budžet.

  KAKO SE OTKLANJAJU MANJA ZAGUŠENJA?

  Za razliku od velikih zagušenja, koja se rešavaju isklučivo mašinskim odgušenjima, za manja zagušenja obično je dovoljno ručno odgušenje sajlom. Pod manjim zagušenjima se podrazumevaju zagušenja nastala u cevima na manjoj dubini, koja su prohodnija i ne zahtevaju upotrebu mašina za odgušenje.

 • KAKO DA ZNATE KOJA INTERVENCIJA JE NEOPHODNA?

  Da biste bili sigurni koja intervencija vam je neophodna, potrebno je da nas kontaktirate, a mi ćemo u roku koji neće biti duži od 30 minuta bez obzira u kom delu Beograda živite, poslati specijalizovanu ekipu koja će na licu mesta utvrditi stepen zagušenja. Ukoliko voda otiče sporije, a do sada niste čuli karakteristično klokotanje, velika je verovatnoća da će ručno odgušenje biti sasvim dovoljno.

  Majstori koji dolaze na vašu adresu opremljeni su sajlama različite dužine, osim toga u standardnu opremu naših majstora spada i video oprema za snimanje cevi, pomoću koje ćemo najlakše utvrditi mesto zagušenja.

  Iskustvo koje posedujemo, veliki broj zadovoljnih klijenata garantuju kvalitetnu uslugu bez obzira na kvar na vašim vodovodnim instalacijama.

  MI SMO TU ZA VAS OD 0 DO 24 ČASA, 365 DANA U GODINI.

 •  

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ