VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

SANACIJA GUSANE CEVI

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ

Curenje ili pucanje gusane cevi zna predstavljati neugodan problem. Gusana cev je medju najvećim cevima u stambenim jedinicama i zbog toga svako njeno oštećenje može dovesti do izlivanja veće količine vode. Verovatno se kada vidite curenje iz tako velikih cevi hvatate za glavu i mislite kako ćete morati da platite veliki račun za njenu zamenu. Ipak, imamo dobru vest za vas. Ne podrazumeva svako oštećenje gusane cevi istovremeno i njenu zamenu. Neka oštećenja moguće je sanirati.

SANACIJA GUSANE CEVI

Kako možete znati da li je vaša gusana cev za zamenu ili je moguća sanacija gusane cevi. Zapravo, vi ovo ako ste laik ne možete znati. Zato vam je potreban vodoinstalater od poverenja koji će vam dati pravi savet i koji se neće truditi da na vama samo zaradi novac. Vodoinstalater koji dolazi na vašu adresu mora pravilno da proceni da li je potrebna zamena gusane cevi ili je moguća njena sanacija.

Zašto je bitno napraviti dobru procenu?

Jednostavan je razlog za to. Ni zamena ni sanacija gusane cevi ne spada u jeftnije intervencije, poput, montaže baterije ili česme. Tako da sigurno ne biste voleeli da vam neki majstor predloži sanaciju gusane cevi, a da ona par meseci kasnije počne da pokazuje iste znake oštećenja, pa da morate ponovo da plaćate za istu uslugu. S druge strane, logično, zamena gusane cevi je skuplja od njene sanacije jer je potrebno kupiti novu cev. S tim u vezi, ukoliko je bila moguća sanacija gusane cevi koja bi joj omogućila produženi životni vek, zašto biste plaćali skuplju uslugu.

KAKO DA ZNATE KOJI JE KVALITETAN VODOINSTALATER

Kvalitetan vodoinstalater nema potrebe za reklamom, za njega ste već čuli, postoje odredjene preporuke, ima odredjene reference. Vodoinstalater Simonović je jedan od najuspšenijih vodoinstalaterskih servisa na teritoriji Beograda. U našem stalnom sistemu održavanja nalazi se veliki broj firmi koje posluju na teritoriji Beograda. Kompletan spisak firmi sa kojima imamo stalnu saradnju možete pročitati klikom ovde.

Ukoliko imate problem sa gusanom cevi, pozovite nas i mi ćemo vam napraviti procenu. Ukoliko je potrebna zamena cevi, pružićemo vam ovu uslugu. S druge strane ukoliko moguće obaviti sanaciju, mi ćemo ovu uslugu obaviti za vas po povoljnim cenama uz garanciju.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ