VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

SANACIJA KANALIZACIONE CEVI

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – SANACIJA KANALIZACIONE CEVI

Stara gradnja i dotrajale cevi često iziskuju njihovu zamenu. Medjutim, potrebno je znati da nije svaku oštećenu cev nužno zameniti. Ukoliko kontaktirate naš vodoinstalaterski servis, nakon izlaska na teren naš vodoinstalater će utvrditi kakva je priroda oštećenja cevi i da li je moguća njena sanacija. Sanacijom kanalizacione cevi na primer, što možete videti na našim fotografijama produžićete životni vek vaših starih cevi i omogućiti im praktično „novi život“.

Vodoinstalaterski servis Simonović dežura svakog dana od 00 do 24h. Nudimo usluge sanacije kanalizacionih cevi, ali i njihovu zamenu. Osim navedenih intervencija, naš vodoinstalaterski servis pruža i sve druge vodoinstalaterske usluge.

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – KONTAKT

Ukoliko su vam potrebne naše intervencije ili vam je potrebna konsultacija sa iskusnim majstorom, Vodoinstalaterski servis Simonović vam je na raspolaganju. Kontaktirajte nas pozivom na naše brojeve telefona ili popunite on line obrazac na našoj kontakt strani. 

Ukoliko ste zainteresovani za druge vodoinstalaterske usluge koje pruža naš servis, klikom ovde možete se informisati i o drugim uslugama koje pruža naš servis.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ