VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

Saveti za održavanje kupatila

Kako da vam kupatilo bude savršeno čisto

Činjenica je da je kupatilo jedno od najprljavijih mesta svakog domaćinstva, te je samim tim i veliki izazov očistiti ga. S toga je neophodno redovno čišćenje kako bi higijena bila na zadovoljavajućem nivou.

Naši iskusni vodoinastalateri dace vam par praktičnih saveta koje možete primeniti u praksi.

TUŠ ćete održati čistim i rešićete se upornog kamenca tako što ćete ga natopiti sirćetom i ostaviti da deluje tokom noći. Jednostavno pamučnu tkaninu dobro natopiti sirćetom i ostavite da deluje celu noć, ili u činiju sipajte sirće i potopite tuš. Ujutru isperite i rezultat će vas zapanjiti.

ZAVESE ZA TUŠ KABINU, naši vodoinastalateri savetuju, perite u veš mašini, na nižim temperaturama uz korišćenje običnog deterdženta.

VRATA TUŠ KABINETE možete očistiti tako što ćete pripremiti smesu od sode bikarbone i sirćeta. Smesu napravljenu od ova dva jednostavna i prirodna sastojka nanesite na vrata tuš kabine odogovarajućim sunđerom i ostavite da deluje što duže, a minimum dva sata. Nakon toga laganim pokretima uklonite nečistoće sa vrata i isperite mlakom vodom. Ne zaboravite da na kraju postupka vrata obrišete suvom pamučnom krpom.

WC ŠOLJU možete takođe očistiti na jednostavan način tako što ćete šolju posuti sodom bikarbonom i ostavite da deluje tridesetak minuta. Nakon toga oribajte četkom wc šolju. Ne zaboravite da redovno čistite i četku. Za to vam može poslužiti izbeljivač kojim je potrebno natopiti četku, ostaviti da deluje dvadesetak minuta i potom isperite.

LAVABO – higijenu lavaboa i slavina takođe možete odžavati na brz i jednosatavan način. Za to vam može poslužiti smesa napravljena od sode bikarbone i sirćeta. Redovno čistite lavabo smesom napravljenom od ova dva sastojka i bićete prezadovoljni, uveravaju vas naši vodinstalateri navodeći da ćete sa sigurnošću u slavini moći da se ogledate.

Ukoliko vaše kupatilo nema prirodnu ventilaciju, tj. prozor, ne zaboravite da redovno održavate higijenu VENTILACIONOG ODVODA koji nam je neophodan kako bi se rešili vlage I sprečili stvaranje buđi. S toga ne zaboravite da skinete rešetku sa ventilacionog odvoda i da je dobro operete mlakom vodom i deterdžentom za sudove. Ukoliko je moguće odgovarajućom četkicom očistite i motor ventilatora ili usisivačem usisajte nataloženu prašinu.

Ukoliko ste se odlučili za adaptaciju kupatila potrebno je da odaberete prave majstore koji će vam pružiti kvalitetnu uslugu. Ako vam treba adaptacija kupatila preporučujemo da pročitate sledeći link.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ