VODOINSTALATERSKE USLUGE

SEČENJE ASFALTA

  • Vodoinstalater Simonović svim svojim klijentima nudi sada još jednu uslugu. Ukoliko vam je potrebno sečenje asfalta, odnosno sečenje betona, Vodoinstalater Simonović je zahvaljući najsavremenijoj opremi koju poseduje sada u mogućnosti da vam pruži i ovu uslugu.

  • Usluga sečenej asfalta naročito će biti od koristi našim klijentima koji imaju problem sa spoljnim cevima, odnosno cevima koje se nalaze ispod betona ili asfalta. Da bi se njima pristupilo, Vodoinstalater Simonović je do sada morao da angažuje podizvođača koji bi obavio uslugu sečenje asfalta. Osluškujući potrebe naših klijenata, sada smo u mogućnosti da vam ponudimo i ovu uslugu bez angažovanja podizvođača što ubrzava proces sanacije ili zamene vodovodnih cevi i značajno štedi vaš budžet s obzirom da je uslugu sečenje asfalta uključena u cenu zamene, odnosno sanacije kanalizacionih cevi.

SEČENJE ASFALTA KAO POSEBNA USLUGA

Vodoinstalater Simonović spreman je da pomogne i drugim klijentima kojima je iz drugih razloga potrebna usluga sečenja asfalta. Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h na naše brojeve telefona. Naši majstori su vam na raspolaganju radnim i neradnim danima i spremni su u svakom trenutku da izađu na teren i otklone probleme sa kojima se suočavate.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ