VODOINSTALATERSKE USLUGE

SEČENJE KADE

IMATE TEŽE POKRETNU OSOBU U KUĆI? IMAMO REŠENJE ZA VAS

Penzioner ste ili teže pokretna osoba ili živite u domu sa teže pokretljivom osobom. Znamo da ulazak u kadu u takvim situacijama može predstavljati pravu noćnu moru. S druge strane poznat nam je i osećaj nelagodnosti kada morate da se oslonite na nekoga prilikom obavljanja bazičnih stvari poput lične higijene. Vodoinstalaterski Servis Simonović ima rešenje za vaš problem. Jedini u gradu vršimo sečenje kade, čime se olakšava ulazak u kadu teže pokretljivim osobama. Usluga sečenje kade se vrši po izuzetno povoljnim cenama, na izuzetno profesionalan način od strane stručnih lica.

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ STOJI NA RASPOLAGANJU NAŠIM NAJSTARIJIM SUGRADJANIMA OD 0 DO 24 H SVAKOG DANA

Učinite sebi život lakšim, pozovite naš servis i sve probleme rešavamo za vas. Posebne pogodnosti u pogledu plaćanja nudimo penzionerima. Odobravamo popuste na sve naše usluge.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ