VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

SNIMANJE CEVI KAMEROM

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – SNIMANJE CEVI

Ukoliko imate problem sa zapušenim cevima i odvodima, naš vodoinstalater obaviće za vas uslugu snimanje cevi kamerom po najpovoljnijim cenama. Ova potpuno neinvazivna metoda omogućiće tačno lociranje mesta zagušenja uz stoprocentnu garanciju. Zahvalujući najsavremenijim aparatima, u prilici smo da vam ponudimo snimanje cevi ultrazvučnim i termalnim kamerama. 

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – ISKUSTVO I TRADICIJA

Iza našeg vodoinstalaterskog servisa stoji iskustvo i tradcijia duga više od jedne decenije. Zapošljavamo isključivo kvalitetne i proverene vodoinstalatere koji će efikasno i kvalitetno otkloniti sve vrste problema na vašim vodovodnim instalacijama i to uz garanciju na trajnost i kvalitet.

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – BRZA USLUGA 24h DNEVNO

Naš vodoinstalaterski servis pruža sve vrste usluga od 00 do 24h i to svakog dana, bez obzira da li je reč o radnom ili neradnom danu. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našoj kontakt strani ukoliko želite da zakažete intervenciju. Nakon što popunite formular kontaktiraće vas neko odnaših operatera sa daljim instrukcijama. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h i zakažite snimanje cevi kamerom.

Ukoliko živite na Novom Beogradu i potrebna vam je usluga odgušenje kanalizacije možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h.

Više informacija o uslugzi odgušenje kanalizacije na Novom Beogradu možete dobiti klikom ovde.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ