VODOINSTALATERSKE USLUGE

SNIMANJE CEVI TERMALNOM KAMEROM

Najnovija usluga u našem gradu. Pokušavate da utvrdite mesto curenja cevi, stepen oštećenja ili zagušenja. Naš vodoinstalater vam nudi uslugu snimanja cevi termalnom kamerom i to po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Snimanje cevi termalnom kamerom omogućava vam da bez razbijanja zida, skidanja cevi i drugih propratnih intervencija utvrdite stepen oštećenja cevi ili mesto zagušenja. Ukoliko smatrate da vam usluga snimanje cevi termalnom kamerom može biti od koristi, pozovite nas na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular koji se nalazi na našoj kontakt strani. Naš vodoinstalater je dežuran od 00 do 24h.

VODOINSTALATER SA TRADICIJOM

Naš vodoinstalaterski servis posluje duže od jedne decenije, zapošljavamo veliki broj vodoinstalatera, koji su spremni da izađu na vašu adresu od 00 do 24h kada vam to zatreba. Zbog iskustva koje posedujemo, savetujemo vas da ne pozivate vodoinstalatere koji se reklamiraju u oglasima, koji imaju skupo plaćene reklame u google i drugim pretraživačima jer takav vodoinstalater osim usluge koju vam pruža mora da naplati i novac koji je uložio u reklamu. Osim toga, cenite i poštujte samo majstore koji imaju iskustvo i pozitivne ocene, kao i veliki broj stalnih klijenata. Naše stalne klijente možete pogledati na našoj strani sa referencama ili klikom ovde.

  •  

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ