VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

SNIMANJE KANALIZACIJE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Snimanje kanalizacije ultrazvučnom i termalnom kamerom od 00 do 24h. Svakog dana nas možete pozvati, a naš vodoinstalater će izaći na teren u roku od 20 do 30 minuta nakon vašeg poziva. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, a zahvaljujući najsavremenijoj opremi na vrlo efikasan način možemo dijagnostikovati kvar ili utvrditi mesto zapušenja. Za sve informacije možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular koji se nalazi na našoj kontakt strani. Ukoliko su vam potrebne i druge vodoinstalaterske usluge poput odgušenja kanalizacije, zamene ventila, sanacija ili zamena vodovodnih cevi, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Za naše vodoinstalatere ne postoje neradni dani, dostupni smo svakog dana. Kada je situacija hitna, mi smo tu za vs u najkraćem roku. Hitne intervencije su naš zaštitni znak. Poslujemo sa velikim uspehom duže od jedne decenije i pokrivamo celu teritoriju Beograda i šire okoline.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

U slučaju da utvrdimo zagušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije vršimo pomoću najsavremenije opreme, veoma efikasno i uz davanje garancije na izvedene radove. Ako vam je potrebna usluga odgušenje kanalizacije, a živite u Beogradu ili široj okolini Beograda, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu u najkraćem roku. Najčešće vreme dolaska je 20 do 30 minuta od poziva, bez obzira na deo grada u kojem živite.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ