VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

UGRADNJA KADE

VODOINSTALATER BEOGRAD – UGRADNJA KADE

Ukoliko je vaša kada dotrajala i potrebna vam je ugradnja nove kade pozovite naš vodoinstalateraski servis. Vodoinstalater Beograd ima dugogodišnje iskustvo i vašu novu kadu ugradiće brzo i kvalitetno, bez obzira na materijal od kog je kada napravljena.

Ranije su se pravile tučane kade koje su sada zamenjene emajliranim kadama koje su lošijeg kvaliteta, što se odražava i na vek upotrebe istih. Otuda proizvođači teže pronalaženju novog rešenja, odnosno proizvodnji kvalitetnijih kada od materijala poput plastike i pleksiglasa.

Izbegavajte emajlirane kade jer su skupe, sklone korodiranju i hladne. Posavetujte se sa prodavcem, uzmite u obzir cenu i odaberite kadu koja se u praksi pokazala kao dobra (savet našeg vodinstalatera je da odaberete plastičnu kadu jer ne korodira, ali obratite pažnju na debljinu plastike).

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko ste odabrali kadu koja vam odgovara ugradnju kade možete poveriti nama. Naši vodinstalateri vrše ugradnju kade na teritoriji Grada Beograda i okolini, u terminu koji vama odgovara, u bilo koje vreme i tokom cele godine. Ugradnju kade vršimo za fizička i pravna lica uz garanciju za izvršenu uslugu. Pored navedenog, naši vodinstalateri pružaju i sve druge vodoisntalaterske usluge. S toga se ne ustručavajte da nas pozovete i raspitate se o svemu što vas interesuje.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ