VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

UGRADNJA LAVABOA

UGRADNJA LAVABOA – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Odlučili ste da promenite vaš lavabo i potrebna vam je ugradnja lavaboa, mi vam stojimo na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Bez obzira u kom delu Beograda živite, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo tridesetak minuta od poziva.

ZAŠTO JE UGRADNJA LAVABOA OZBILJAN ZAHVAT

Ugradnja lavaboa se ne preporučuje nestručnim licima. Lavabo je sanitarija koja se montira na zid. U zavisnosti od modela za koji se odlučite lavabo može biti montiran direktno na zid ili može imati stub koji ga pridržava. U slučaju nestručne ugradnje lavaboa, može doći do njegovog pada, a samim tim i povrede osobe koja se nalazi u kupatilu. Takodje, ukoliko se ugradnja lavaboa ne izvrši u skladu sa uputstvom može doći do curenja lavaboa, što će vas svakako dodatno frustrirati.

KONTAKT

Ukoliko se odlučite za ugradnju lavaboa, možete nas kontaktirati svakog dana pozivom na brojeve telefona koji se nalaze na sajtu. S obzirom da ugradnja lavaboa nije hitna intervencija, možete zakazati ugradnju za termin koji vama odgovara. Zahvaljujući velikom broju angažovanih vodoinstalatera u našem servisu, mi se uklapamo prema vašim obavezama i nikada od vas nećemo zahtevati da nam se prilagodjavate. Ipak, ako se odlučite da budemo na vašoj adresi za 30 minuta od poziva, naš vodoinstalater će doći na vašu adresu upravo u tom vremenskom periodu.

Osim pozivom uslugu našeg vodoinstalaterskog servisa možete obezbediti i popunjavanjem online formulara sa naše kontakt strane.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ