VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

UGRADNJA SANITARIJA

UGRADNJA SANITARIJA – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko ste se odlučili za izgradnju ili adaptaciju domaćinstva ili poslovnog prostora vodoinstalater Simonović vam nudi spektar usluga koje će vam biti neophodne. Pomoćićemo vam da poboljšate funkcionalnost životnog ili poslovnog prostora ili izgradite novi po vašoj želji. Naš vodonstalater će u potpunosti odgovoriti na sve vaše zahteve.

UGRADNJA SANITARIJA

Nakon odobira sanitarija odgovarajućih dimenzija i kvaliteta biće vam neophodno angažovanje profesionalaca koji će sanitarije ugraditi na kvalitetan način. Nije dovoljno samo odabrati kvalitetne sanitarije, već je potrebno istu kvalitetno ugraditi, jer je to jedini način da se obezbedi dugotrajnost. Vodoinstalater Simonović obučen je za ugradnju svih tipova sanitarija, a poseduje i kompletnu opremu neophodnu za izvođenje radova.

Vodoinstalater Simonović vam nudi:

Loša ugradnja sanitarija može izazvati problem i štetu na imovini. S toga predupredite curenje kade ili tuš kabine i angažujte proverene majstore koji će efikasno pružiti usluge koje su vam potrebne.

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni, pouzdani i profsionalni majstori vodoinstalater Simonović je prava adresa. Kontaktirajte nas, dostupni smo 7 dana u nedelji, 24 časa. Vršimo ugradnju za fizička i pravna lica. Dajemo garanciju za kvalitet izvršenih usluga.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ