VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

UGRADNJA TUŠ KABINE

UGRADNJA TUŠ KABINE – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko ste se odlučili da vašu ležeću kadu zamenite tuš kabinom ili vam je stara tuš kabina propala i želite da je zamenite novom, ugradnja tuš kabine je nešto što vas nužno očekuje. U zavisnosti od toga da li ste do sada koristili tuš kabinu ili tek sada odlučujete da je „uvedete“ u vaše kupatilo zavisiće i zahtevnost posla. Ipak, za naše vodoinstalatere ne postoje komplikovani zadaci.

MONTAŽA TUŠ KABINE

Ugradnja tuš kabine je rutinski posao za naše majstore i to bez obzira da li je prvi put uvodite u vaše kupatilo ili već imate razvedene instalacije. Ukoliko do sada niste imali tuš kabinu, prvi korak će biti razvodjenje instalacije, pa potom ugradnja tuš kabine. Ukoliko ste je koristili prvo nas čeka posao demontaža stare tuš kabine pa montaža nove.

PROFESIONALNI PRISTUP

Profesionalizam, posvećenost poslu i stručnost nešto je što odlikuje naše vodoinstalatere. Čak i kada je reč o rutinskim poslovima, a montaža tuš kabine spada u rutinske poslove, dobićete maksimalnu posvećenost našeg vodoinstalatera.

Ukoliko vam je potrebna ugradnja tuš kabine Vodoinstalater Simonović vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati, pozivom na naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

KAKO ODABRATI PRAVU TUŠ KABINU

U svakom slučaju, kada donosite odluku o ugradnji tuš kabine jako je bitno da precizno uzmete dimenzije, a potom odaberete pravu tuš kabinu. Naš vodoinstalater vas savetuje da birate proverene marke i da se obavezno raspitate o garanciji koju daje proizvodjač. Ne znači uvek da ako kupite jeftiniji proizvod da ćete proći jeftinije, kao što ne znači ni da ako kupite skup proizvod da ste nužno dobili kvalitet. Možete se uvek informisati i od naših majstora koja je tuš kabina preporučljiva za vas.

ZAGUŠENA TUŠ KABINA

A ukoliko imate prbolem sa zagušenom tuš kabinom. Ne brinite, naš vodoinstalater ima rešenje i za ovaj problem. Mašinsko odgušenje kanalizacije u koju spada i odgušenje tuš kabine na raspolaganju vam je svakog dana od 00 do 24h. Dovoljno je da nas pozovete, a naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta od poziva.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ