VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BANOVO BRDO

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Vodoinstalater Banovo brdo vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h svakog dana u godini. Na vašu adresu stižemo za tridesetak minuta od poziva. Kada vam je potrebna hitna intervencije vodoinstalater Banovo brdo vam stoji na raspolaganju. Pozovite naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i naš vodoinstalater izlazi na teren veoma brzo. Jedna od najvećih prednosti našeg vodoinstalaterskog servisa odnosi se na veliku profesionalnost. Svi naši vodoinstalateri su pažljivo selektirani i imaju dovoljno iskustva u poslu kojim se bave. Kada vam zatreba profesionalac sa iskustvom, koji će vam dati garanciju na sve izvedene radove, možete nas pozvati. Nudimo vam sve vrste vodoinstalaterskih usluga, od adaptacija kupatila i kuhinja, preko hitnih intervencija odgušenja kanalizacije, zamena venitla, detekcija curenja vode u zidu. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h.

VODOINSTALATER BANOVO BRDO U VREME POLICIJSKOG ČASA

Vodoinstalater Banovo brdo radi u vreme policijskog časa. Ukoliko vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge u vreme policijskog časa, naš vodoinstalater vam je na raspolaganju od 00 do 24h. Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga, kao i u “regularnim” uslovima. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani.

VODOINSTALATER BANOVO BRDO – Zašto nas preporučuju?

Naš vodoinstalaterski servis je najbolje ocenjeni vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda. Iza nas je veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali svoje poverenje. Ukoliko želite da se pridružite našim stalnim ili povremenim klijentima, pozovite nas na naše brojeve telefona i dobićete sve potrebne informacije.

Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Odgušenje kanalizacije, zamena ventila, detekcija curenja vode, zamena oštećenih cevi, sanacija oštećenih cevi. Koja god intervencija vam je neophodna, naš vodoinstalater vam može pomoći. Jedna od glavnih prednosti našeg vodoinstalaterskog servisa je posvećenost svakom klijentu. Bez obzira da li imate jednostavniji problem na vašim instalacijama ili vam je potrebna neka zahtevnija intervencija, dobićete jednaku posvećenost naših majstora.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ