VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

VODOINSTALATER BEOGRAD – Vodoinstalaterski servis Simonović

Vodoinstalaterski servis Simonović posluje duže od jedne decenije sa velikim uspehom. Naš vodoinstalaterski servis pokriva celu teritoriju Beograda i šire okoline. Ukoliko želite kvalitetnu, brzu i profesionalnu vodoinstalatersku uslugu možete se osloniti na naš vodoinstalaterski servis i vodoinstalatere koje zapošlajvamo. Vodoinstalater Beograd će se potruditi da reši sve vaše probleme sa vodovodnim instalacijama na brz i profesionalan način. Vodoinstalater Beograd radi od 00 do 24h svakog dana, bez obzira da li je reč o radnom danu, vikendu ili prazniku. Dostupni smo svakog dana i svakog dana izlazimo na intervencije. Najbrža, najkvalitetnija i najprofesionalnaija vodoinstalaterska usluga, vodoinstalater Beograd od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona svakog dana.

Saveti naših vodoinstalatera – vodoinstalater Beograd

Koliko puta ste proklinjali dan kada ste se zbog estetskih razloga opredelili za tuš kabinu sa staklenim zidovima i vratima i to sve zbog upornih mrlja koje se pojavljuju na staklu kao posledica kamenca?

Koliko god se trudili da staklo ostane čisto i prozirno mrlje su se javljale iznova i iznova.

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi nekoliko mogućnosti kako biste izbegli stvaranje kamenca na vratima

Prvo što morate da uradite nakon svakog tuširanja je da otvorite prozore na kupatilu ukoliko ih imate, ukoliko nemate prozore neophodno je da ostavite ventilaciju da radi i posle tuširanja, a staklo odmah prebrišite suvom krpom. 

Staklo, takođe, možete oribati alkoholnim sirćetom koje ćete naneti ili prskalicom ili krpom. Nakon što naprskate sirće, ostavite da deluje 15 do 20 minuta, a potom prebrišite suvom krpom. Skuplja, ali jednako efikasno sredstvo je limunov sok, koje se nanosi na isti način kao i alkoholno sirće.

Efikasan način za uklanjanje već postojećih mrlje je mešavina sode bikarbone i vode. Soda bikarbona odlično uklanja sve mrlje i nije štetna po zdravlje.

Najvažnije od svega jeste da posle svakog kupanja, pustite paru da izađe iz kupatila i da suvom krpom prebrišete stakla tuš kabine.

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ