VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

VODOINSTALATER BEŽANIJA

Živite na Bežaniji ili Bežanijskoj kosi i potrebna vam je usluga vodoinstalatera? Naši vodoinstalateri su tu za vas po najvpovoljnijim uslovima uz garanciju na izvedene radove. Naš servi posluje duže od jedne decenije i do sada nismo imali reklamacija na izvedene radove. Odlikuje nas profesionalnos i stručnost. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija vodoinstalatera, mi smo tu za vas za najviše 30 minuta od poziva. Svi naši vodoinstalateri su kvalifikovani z aposao kojim se bave i izuzetno profesionalni. Stojimo vam na raspolaganju 365 dana u godini od 00 do 24 sata. Ukoliko vam je neophodna zamena ventila, odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade ili bilo koja druga vodoinstlaterska usluga, možete nas pozvati.

Jedini u gradu vršimo uslugu sečenja kade, kako bismo teže pokretnim osobama olakšali ulazak u kadu, a da ne biste morali da menjate kompletnu kadu.

Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, već želite da je zakažete, naši vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju u terminu koji vama odgovara.

Vodoinstalater Bežanija je tu za vas 365 dana u godini od 00 do 24 časa. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana vodoinstalater Bežanija stiže do vas u svako doba. Ukoliko, pak želite da zakažete intervenciju, to možete učini pozivom na naše brojeve telefona ili direktno sa sajta popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ