VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BORČA

VODOINSTALATER BORČA – Vodoinstalaterski servis Simonović

Suočavate se sa problemom curenje vode. Nepoznat vam je uzrok curenja. Ne brinete, pozovite servis Vodoinstalater Borča. Usled propadanja vodovodnih i kanalizacionih instalacija dolazi do curenja vode, a ova pojava može se javiti u bilo koje doba i može dovesti do veće materijalne štete. S toga vam je potrebna hitna intervencija profesionalaca. Vodoinstalater Borča utvrdiće izvor curenja i brzo i efikasno otkloniti kvar. Ukoliko je potrebno zamenićemo dotrajale ili napukle cevi, a naši mastori su vam na raspolaganju i u slučaju potrebe za zamenom ventila ili učvršćivanje spojeva. Posedujemo najsavremeniju opremu za rad, a naši vodoinstalateri osposobljeni su za izvođenje najzahtevnijih intervencija.

VODOINSTALATER BORČA – ZAČEPLJEN ODVOD

Začepljenje kanalizacionih cevi i odvoda su nimalo prijatna situacija. U ovakvim okolnostima potrebna vam je brza intervencija kako ne bi došlo do većeg probelam i štete. Vodoinstalater Borča u najkraćem roku izlazi na teren, detektuje problem i otklanja ga mašinskim putem. Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći, 365 dana u godini.

Curenje vode i odgušenje su najčešće pružane vodoisntalaterske usluge na teritoriji Beograda. Vodoinstalater Borča pruža i sve druge vodoisntalaterske usluge. Otklanjamo sve vrste vodinstalaterskih kvarova najsavremenijim alatima za rad brzo i efikasno i po povljnim cenama.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ