VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BRAĆE JERKOVIĆ

VODOINSTALATERU VAŠEM KRAJU

Vodoinstlaterski servis Simonović svim stanovnicima naselja Braće Jerković pruža vodoinstalaterske usluge po najpovoljnijim uslovima. Samo u našem servisu možete dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta. Kontaktirajte nas na naše brojeve telefona i naši vodoinstalateri stižu do vas za najviše petnestak minuta od poziva. Za svaku izvdenu intervenciju na vašim vodovodnim instalacijama nudimo garanciju. Mi ne poslujemo na crno i svaka naša intervencija je pokriven garantnim rokom u skladu sa Zakono o obligacionim odnosima. Bilo da vam je potrebna usluga odgušenja kanalizacije ili zamena ventila, popravka wc šolje ili bojlera, naši vodoinstalateri su tu za vas od 00 do 24 časa svakog dana i to 365 dana u godini. Budite slobodni da nas kontaktirate i u vreme praznika, vikenda jer za nas ne postoje praznici i vikendi, naši vodoinstalateri su tu za vas uvek i u svako doba dana.

NAJČEŠĆE INTERVENCIJE U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ

Naselje braće Jerković je staro naselje, u kojem je odrastao veliki broj Beograđana. Nekoliko generacija je živelo u kućama i u zgradama koje se nalaze u naselju Braće Jerković. S tim u vezi i zgrade koje imaju po nekoliko decenija, kao i kuće koje već spadaju u kategoriju starih imaju potrebu za redovnim održavanje. One stambene jedinice koje nisu redovno održavane danas se najčešće susreu sa problemima starih cevi, koje pucaju i dovode u rizik od plavljenja, česta usluga je i zamena ventila, a najčešće na ovoj teritorij iradimo odgušenja sudopera i kanalizacije. Ukoliko vam zatreba usluga naših vodoinstalatera, možete nas pozvati na naše brojeve telefona i mi stižemo do vas za najviše 15 minuta, s obzirom da baš u vašem naselju imamo stalni punkt za naše vodoinstalatere. Ukoliko vam nije potrebna hitna intervencija, usluge održavanja, poput naših stalnih klijenata, ili neku drugu intervenciju možete zakazati ili pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ