VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER CENE

CENE VODOINSTALATERSKIH USLUGA

Jedna od stvari koja presudno utiče kako će naši sugradjani izabrati vodoinstalatera je cena usluga. Ipak, morate imati u vidu da veliki broj vodoinstalaterskih servisa nema unapred istaknut cenovnik na sajtu, letku ili flajeru koji su vam ubacili u sanduče. S druge strane, ima i onih servisa koji na promotivnom materijalu istaknu cenovnik usluga, gde se jasno može uočiti da kada se ukalkulišu vreme, dolazak na vašu adresu i eventualno potrošni materijal koji je potreban da se obavi intervencija, cena nikako ne odgovara realnom stanju, odnosno cena koja je isaknuta na promotivnom materijalu je značajno niža od realne cene. 

Ako se pitate koji su razlozi za ovu pojavu, moramo ih podeliti u nekoliko kategorija. Prva kategorija su vodoinstalaterski servisi koji jednostavno ne ističu cene na sajtu jer kada su napravili sajt nisu uplatili uslugu održavanja sajt i kako nemaju dizajnera ili programera koji bi im održavao sajt lakše im je da ne ističu cenovnik na sajtu nego da rizikuju prijavu inspekciji zbog pogrešno istaknutih cena. Takodje, ima i onih koji to ne žele da urade jer su skloni špekulativnom  ponašanju, odnosno kada ih pozovete ponudiće vam jednu cenu, a kada dodju na vašu adresu naplatiće drugu, znatno višu pod raznim izgovorima.

Kako da razlikujete o kojoj kategoriji se radi. Jednostavno, prilikom poziva pitajte koliko košta usluga, druga stvar koju treba da pitate je da li izdaju račun i treće, ako ste odlučili da pozovete vodoinstalatera prilikom dolaska tražite da vam pokažu cenovnik usluga. Na cenovniku moraju da postoje stavke kao što su dolazak i radni sat. Potrošni materijal možete sami nabaviti ili možete prepustiti majstoru. Ukoliko je reč o ozbiljnom vodoinstalaterskom servisu, potrošni materijal vam neće biti naplaćen više od njegove realne cene, a s obzirom na rabat koji veliki proizvodjači odobravaju ozbiljnim servisima, može se desiti da dobijete i po povoljnijoj ceni.

Sledeću kategoriju čine vodoinstalateri koji se reklamiraju preko letaka ili druge vrste štampanog promo materijala. Kada je reč o ovoj grupi vodoinstalatera, ukoliko i sami uvidite da se na letku reklamira niža cena od realne, imajte u vidu da će vas usluga koštati mnogo skuplje od realne cene jer oni koji vas varaju u startu pronaći će način da vas prevare i kasnije.

Najzad, verovatno se pitate kako da znate koje su cene vodoinstalaterskih usluga. Kao i druge majstorske usluge i u slučaju vodoinstalatera, majstorske usluge se naplaćuju po radnom satu. Izuzetak predstavlja usluga odgušenja kanalizacije u koju spadaju otpušavanje vertikale, otpušavanje sudopere, odgušenje kanalziacije voma vozilom, kao i snimanje cevi posebnim kamerama. Imajući u vidu zahtevnu tehniku, ove usluge kod raznih vodoinstalaterskih servisa imaju fiksne cene. U svakom slučaju, u cenovniku ove usluge moraju biti odvojene od ostalih i posebno precizirane.

Ukoliko se odlučite da angažujete naš vodoinstalaterski servis znajte da vodoinstalatere cene ne samo zbog cene i zbog iskustva u poslu. Vodoinstalaterski servis Simonović ima dugu tradiciju i veliki broj stalnih klijenata. Više o našim stalnim klijentima možete pročitati klikom ovde.

Sa našim vodoinstalaterskim servisom uvek ćete biti načisto kada je reč o cenama. Dovoljno je da nas kontaktirati i pitate koliko će vas koštati odredjena usluga. U zavisnosti od vremena angažovanosti vodoinstalatera, reći ćemo vam koliko ćemo vam tačno naplatiti bez iznenadjenja. Osim toga, kod nas ćete dobiti i fiskalni račun i garanciju za pružene usluge.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ