VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

VODOINSTALATER CERAK

Živite na Ceraku i potrebna vam je intervencija vodoinstalatera? Vodoinstalater Cerak vam stoji na raspolaganju za sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

Vodoinstalater Cerak na vašoj adresi za najviše 30 minuta od telefonskog poziva. Pozovite nas i naši vodoinstalateri će vemoa brzo i profesionalno otkloniti probleme na vašim instalacijama. Ukoliko vam je potrebna zamena ventila, odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade ili bilo koja druga vodoinstalaterska intervencija, naši vodoinstalateri će rešiti sve vaše probleme.

Vodoinstalater Cerak posluje u okviru zakona Repulbike Srbije. Za svaku interevenciju od nas dobijate fiskalni račun čime ostvarujete pravo na reklamaciju u slučaju da ste nezadovoljni uslugom. Naš vodoinstalaterski servis vam nudi garanciju na sve izvedene radove.

Proverite zašto već duže od deset godina vodoinstalater Cerak nema ni jednu reklamaciju na svoje radove.

Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, možete nas pozvati na naše brojeve telefona od 00 do 24 časa i to 365 dana u godini. Za naš vodoinstalaterski servis ne postoje praznici i vikendi, radimo svakog dana od 00 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ