Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

VODOINSTALATER GROCKA

Živite u Grockoj i neophodna vam je hitna vodoinstalaterska usluga. Ne brinite, mi smo tu za vas. Sve vaše probleme na vodovodnim instalacijama otklanjamo u kratkom roku po najpovoljnijim cenama uz obavezno davanje garancije na sve izvedene radove.

Odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, popravka ili zamena vodokotlića ili wc šolje, kade i sl. i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Vodoinstalater Grocka vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h svakog dana u godini. Za nas ne postoje slobodni dani, naši vodoinstalteri su vam uvek na raspolaganju, dovoljno je da nas pozovete na naše brojeve telefona i stižemo do vas za oko 30 minuta od poziva.

ZAKAŽITE USLUGU – VODOINSTALATER GROCKA

Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija vodoinstalater Grocka vam stoji na raspolaganju u terminu koji vama najviše odgovara. Uslugu naših vodoinstaltera u terminu koji vama odgovara možete zakazati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane. Naši vodoinstalateri dolaze kada vama najviše odgovara, vaše je samo da nas pozovete.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ
Pozovite nas