VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER JAJINCI

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Živite u Jajincima ili bilo kom voždovačkom naselju i potrebne su vam usluge vodoinstalatera? Pozovite nas i stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta od poziva. Naš vodoinstalater je dežuran od 00 do 24h svakog dana i spremni smo da rešimo sve probleme sa vašim vodovodnim cevima i instalacijama. Naš vodoinstalater vam daje garanciju na sve popravke. Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Vodoinstalater Jajinci pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga: odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere i kade, zamena ventila, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena i sanacija cevi, popravka česme i slično. Kad god vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge, naši vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ