VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER KOJI RADI TOKOM EPIDEMIJE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – HITNE INTERVENCIJE

Ukoliko vam je potreban vodoinstalater koji radi tokom epidemije, Vodoinstalater Simonović je pravi izbor za vas. Mi radimo i tokom epidemije korona virusa i na vašu adresu, kao u redovnim okolonostima, stižemo već za 30 minuta od poziva. Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Možete nas kontaktirati svakog dana, uključujući vikend, praznike i neradne dane. Budite bezbrižni i tokom trajanja epidemije bar kada su u pitanju vaše vodovodne cevi i vodovodna instalacija.

KAKO DA NAS KONTAKTIRATE

Možete nas kontaktirati svakog dana na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ukoliko vam je potrebna hitna intervencija ili možete zakazati intervenciju vodoinstalatera popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Mi vam stojimo na raspolaganju, znamo da vam je teškom dok ste u izolaciji tokom epidemije i tu vam ne možemo pomoći, ali ako imate problem sa vodovodnim instalacijama, mi smo eksperti da vas oslobodimo tih problema.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE TOKOM EPIDEMIJE KORONA VIRUSA

I tokom trajanja epidemije korona virusa usluga odgušenje kanalizacije za vas je dostupna svakodnevno. Kako ne možete mnogo uticati na to kada će se vaše cevi zaguštiti, u slučaju da vam se javi ovaj problem, budite slobodni da nas kontaktirate svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju i za uslugu odgušenje kanalizacije, kao i za sve druge vodoinstalaterske usluge.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ