VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER KOŠUTNJAK

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Za sve stanovnike Košutnjaka vodoinstalater Simonović stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Ukoliko vam je potrebno hitno odgušenje kanalizacije, zamena ventila ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga, vodoinstalater Košutnjak stiće na vašu adresu veoma brzo. Ono što je najvažnije naš vodoinstalater dežura od 00 do 24h i to svakog dana uključujući vikende i praznike. Ukoliko vam je potreban profesionalan, kvalitetan i školovan vodoinstalater, vodoinstalaterski servis Simonović je pravi izbor za vas. 

VODOINSTALATER BEOGRAD

Vodoinstalater Beograd dežura za celu teritoriju Beograda od 00 do 24h svakog dana. Na vašu adresu, bez oibzira u kom delu Beograda živite stižemo za 20 do 30 minuta. Sve kvarove, kao što je odgušenje kanalizacije, otpušavanje cevi, detekcija curenja vode bez obijanja zida i slično, otklanjamo u najkraćem roku uz garanciju na izvedene popravke. Ukoliko vam je potreban naš vodoinstalater možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Na raspolaganju smo vam od 00 do 24h svakog dana.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ