VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER KOTEŽ

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – SERVIS SA TRADICIJOM

Vodoinstalater Simonović pruća sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h. Ukoliko živite u Kotežu i potreban vam je vodoinstalater, naš vodoinstalater je pravi izbor za vas.Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva, a naš vodoinstalater je dežuran svakog dana od 00 do 24h. Radimo vikendom i praznicima. Vodoinstalater Kotež pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga, od najbanalnijih poput zamena gumica i sifona do složenih vodoinstalaterskih usluga kao što su zamene cevi, detekcija curenja vode bez obijanja zidova i odgušenja kanalizacije.

VODOINSTALATER KOTEŽ – DEŽURAMO 24 ČASA SVAKOG DANA

Ukoliko vam je potreban vodoinstalater Kotež, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani. Ukoliko vam treba hitna intervencija, na vašu adresu stižemo veoma brzo, najčešće za 20 do 30 minuta. Ukoliko ne želite hitnu intervenciju, možete zakazati termin u kojem želite da dođe naš vodoinstalater i mi u dogovoreno vreme šaljemo ekipu. Svi naši vodoinstalateri su kvalifikovani za posao kojim se bave, poseduju visok nivo profesionalnosti i odgovornosti. Na sve popravke dajemo garanciju na trajnost.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ