VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ

SA MEDAKA STE I TREBA VAM VODOINSTALATER? NAŠI VODOINSTALATERI SU TU ZA VAS

Vodoinstalaterski servis Simonović posluje duže od jedne decenije sa velikim uspehom Danas s emožemo pohvaliti velikim brojem stalnih klijenata, među, kojima su neke od najpoznatijih svetskih firmi koje posluju na našem tržištu. Osim toga, ono što nas izdvaja od sličnih vodoinstalaterskih servisa je brza usluga. Zahvaljujući punktovima u svim delovima grada, do vas stižemo za najviše 30 minuta od poziva, u praksi je to i mnogo kraće vreme. 

ZA NAŠE SUGRAĐANE IZ MEDAKOVIĆA DO VAŠE ADRESE ZA SAMO 15 MINUTA OD POZIVA

Jedan od naših punktova nalazi se upravo u naselju Medaković i pokriva dobar deo opštine Voždovac sve do avalskih naselja. Upravo zahvaljujući ovoj činjenici ako živite na Medakoviću i potrebna vam je vodoinstalaterska usluga, možete nas pozvati, a mi ćemo na vašoj adresi biti već za oko 15 minuta. 

Najčešće usluge na Medakoviću:

Odgušenje sudopera, odgušenje vertikala, s obzirom da u Medakoviću dominiraju zgrade, pretežno je ovo jedan od najčešćih problema. Tu su naravno i druge vodoinstalaterske usluge poput zamena ventila, popravka vodokotlića, zamena vodokotlića, popravka bojlera i sve druge usluge od adaptacija kupatila i kuhinja do onih sitnijih poput zamena sifona.

VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ

Vodoinstalater Simonović je tu za sve vodoinstalaterske probleme stanonvika Medaković naselja. Sve probleme rešavamo brzo i efikasno uz garanciju na izvedene radove. Naš servis posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije i u tom smislu ste potpuno zaštićeni, a za izvršene usluge dobijate uredno račun. Proverite zašto na naše usluge ne postoji reklamacija, a nama nije potrebna dodatna reklama jer smo sami sebi dovoljna preporuka.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA. ZA STANOVNIKE MEDAKOVIĆ NASELJA NAŠI VODOINSTALATERI STIŽU ZA 15 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ