Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER MIRIJEVO

MIRIJEVCIMA NAJPOVOLJNIJE CENE VODOINSTALATERSKIH USLUGA

Vodoinstalaterski servis Simonović vrši sve popravke na vašim vodovodnim instalacijama. Ukoliko živite u Mirijevu, naši vodoinstalateri stižu do vas za samo deset minuta, zato što se jedan od naših deset punktova nalazi upravo u mirijevu. Servis Simonović posluje u Mirijevu duže od deset godina, za to vreme imali smo veliki broj intervencija i ni jednu reklamu na našu uslugu. Najčešće vodoinstalaterske usluge koje pružamo mirijevcima su odgušenje sudopere, naročito u zgradama, stanovima u prizemlju, odgušenje kompletne kanalizacije, zamena ventila, odgušenje vertikale. Za ove i sve druge intervencije vaš vodoinstalater iz Mirijeva vam stoji na raspolaganju. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani i zakazati intervenciju.

VODOINSTALATER MIRIJEVO

Vaš vodoinstalater Mirijevo pruža usluge od 00 do 24 časa. Sa vama smo svakog dana u godini bez obzira na praznike, vikende i slično. Samo nas pozovite i za Mirijevce garantovano stižemo za desetak minuta na vašu adresu.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA. MIRIJEVCI NAS MOGU OČEKIVATI MNOGO BRŽE. ZA DESET MINUTA U MIRIJEVU NA VAŠOJ ADRESI.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ
Pozovite nas