VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER NOVA GALENIKA

ŽIVITE NA NOVOJ GALENICI I POTREBAN VAM JE VODOINSTALATER? TU SMO ZA VAS

Vodoinstalaterski servi Simonović pruža vodoinstalaterske usluge na Novoj galenici, kao i u ostalim delovima Zemuna i Beograda po najpovoljnijim cenama. Vaš vodoinstalater Nova galenika će za rkatko vreme stići do vas ukoliko vam je neophodna hitna intervencija. Koliko puta ste imali problem što živite na Novoj galenici i morali majstora da čekate po sat i više vremena, rizikujući poplavu u vašem stanu ili kući. Sa našim vodoinstalatersim punktom u Novoj Galenici ne morate više da brinete jer mi stižemo do vas za deset do petnaest minuta od vašeg poziva. Ukoliko živite na Novoj Galenici, a nije vam neophodna hitna usluga, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili putem on line formulara sa sajta i dgovoriti termin servisa koji vama najviše odgovara. 

NAJČEŠĆE INTERVENCIJE NA NOVOJ GALENICI

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža sve vodoinstalateske usluge na Novoj Galenici i teritoriji čitavog Zemuna i Beograda. Zahvaljujući punktovima koje posedujemo u svim delovima grada naša interventa ekipa stiže na vašu adresu za samo 10 do 15 minuta od vašeg poziva.

Najčešće intervencije na Novoj Galenici? Ubedljivo najčešća intervencija na Novoj Galenici je odgušenje kanalizacije, odnosno sudopere. Zbog polumočvarnog terena i nedovoljne pažnje stanara u zgradama, ove vrste intervencija su najčešće u vašem kraju. Odmah iza odgušenja su zamena ventila, popravka vodokotlića i druge standardne vodoinstalatertske usluge. 

Ukoliko živite na Novoj Galenici i potrebna vam je hitna intervencija ili želite da zakažete intervenciju nemojte se libiti da nas kontaktirate, učinite to već danas i uverićete se zašto nam veruju neke od najvećih firmi koje posluju na našim prostorima.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ