VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža svoje usluge na teritoriji Novog Beograda, kao i na teritoriji čitavog grada. Potreban vam je vodoinstalater? Majstori vodoinstalaterskog servisa Simonović stižu do vas najkasnije u roku od 30 minuta nakon poziva.

Vodoinstalaterski servis Simonović posluje duže od jedne decenije i iza nas stoji više hiljada zadovoljnih klijenata. Danas, nakon višegodišnjeg iskustva u oblasti vodoinstalaterskih usluga, među najpoznatijim firmama koje su nam poklonile poverenje su:

UNIQA OSIGURANJE

DDOR OSIGURANJE NOVI SAD

SOCIETE GENERALE

TOYOTA CENTAR BEOGRAD

kao i mnoge druge firme.

Osim brojnih poznatih firmi nama veruju i brojne ambasade, kao na primer:

AMBASADA AUSTRIJE

AMBASADA NIGERIJE

AMBASADA NR KINE.

i mnoge druge. 

Preporučujemo vam da pogledate detaljan pregled firmi, ambasada, organizacija i ustanova, koje su nam poklonile poverenje. Detaljan pregled možete videti ovde.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

Vodoinstalaterski servis, svojim uslugama, pokriva čitavu opštinu Novi Beograd. Bez obzira u kom delu Novog Beograda živite, mi vam garantujemo da ćemo kod vas stići najkasnije za 30 minuta od vašeg poziva, da vam dolazak nećemo naplatiti, a za pruženu uslugu dati garanciju.

Vodoinstalaterski servis Simonović na Novom Beogradu ima veliki broj stalnih klijenata sa kojima imamo uspešnu saradnju, takođe, otklonili smo probleme na vodovodnim instalacijama i velikom broju fizičkih lica. Nikada nam se nije desilo da je neko uložio reklamaciju na naš rad zato što zapošljavamo isključivo kvalifikovane majstore, koji znaju da odgovore na sve izazove, ma koliko oni bili složeni.

ADAPTACIJE KUPATILA

Živite na Novom Beogradu i potrebna vam je adaptacija kupatila, poklonite nam vaše poverenje,mi ćemo vam uzvratiti efikasnom i kvalitetnom uslugom. Sve ugovorene radove na adaptaciji kupatila, obacićemo u ugovorenom roku i po najpovoljnijim cenama. Osim uspešne saradnje sa fizičkim licima, na Novom Beogradu, imamo veliki broj stalnih partnera sa kojima ostvarujemo izuzetnu saradnju. Naročito smo ponosni na dugu i uspešnu saradnju sa osiguravajućom kućom Uniqa osiguranje. Više informacija o adaptaciji kupatila možete potražiti ovde. 

ODGUŠENJE NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd svim našim sugrađanim pruža usluge odgušenja kanalizacije. Ne dozvolite da vam zapušena sudopera ili zapušena wc šolja, kada pravi problem i zagorčava život kad je ovo lako rešiv problem. Dovoljno je da pozovete naše brojeve telefona i Vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu u roku od 30 minuta i rešava ovu vrstu problema.

Vodoinstalater Novi Beograd je najbolje ocenjeni vodoinstalaterski servis u Beogradu, u šta se lako možete uveriti klikom ovde. Pročitajte recenzije koje ima naš vodoinstalaterski servis u google servisima. Prosečna ocena našeg servisa je 4.00 što je veoma visoka ocena imajući u vidu da na ocene koje korisnici ostavljaju u google recenzijama nije moguće uticati, niti ih je moguće zloupotrebljavati. Razume se da kao i svakom poslu, i ovde postoji mali broj sugrađana koji iz nekog razloga nisu bili zadovoljni našim uslugama, ali ono što je najvažnije svakom od njih smo izašli u susret i otklonili razloge zbog kojih su nas loše ocenili. Vodoinstalater Novi Beograd se trudi da uvek bude na raspolaganju svojim sugrađanima i shodno tome dežuramo svakog dana od 00 do 24h.

ADAPTACIJE KUHINJA

Ukoliko živite na Novom Beogradu i potrebna vam je adaptacija kuhinje, a žlite ovaj zahtevan posao da poverite stručnim licima, ne ustručavajte se da nas kontaktirate na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani. Garanutjemo vam da ćemo ugovoreni posao izvršiti u zacrtanim rokovima i da nećete imati zamerke na naše radove. Naša prednost u odnosu na ostale firme je što za adaptacije kuhinja ne koristimo podizvođače, već sve poslove od keramičarskih i električarskihradova, preko zamena vodovodnih cevi obavaljamo sami. Više informacija o adaptaciji kuhinja možete dobiti ovde.

Za pojedince i fizička lica koja žive na Novom Beogradu i imaju potrebu da obave uslugu adaptacije kupatila ili adaptacije kuhinja, u slučaju da mi nismo u mogućnosti zbog obima posla da pružimo ovu uslugu, savetujemo vas da kontaktirate vodoinstalaterski servis “Vodoinstalater Novi Beograd“, koji je specijalizovan za pružanje vodoinstalaterskih usluga na Novom Beogradu. Ukoliko se odlučite da ih kontaktirate možete to učiniti klikom ovde.

Ukoliko su vam potrebne naše usluge, možete nas pozvati svakog dana jer smo vam na raspolaganju 365 dana u godini od 0 do 24. Nekada se iz razumljivih razloga može desiti da naša ekipa ne može odmah da izađe na teren i otkloni problem koji imate. Ipak, naglašavamo da su ovakve situacije prava retkost. Međutim, ukoliko se to desi, sa zadovoljstvom ćemo vas uputiti na naš partnerski servis koji se nalazi na Novom Beogradu. Sve informacije o servisu Vodoinstalater Novi Beograd saznajte klikom ovde.

VODOINSTALATER BEOGRAD

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ