VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER ODGUŠENJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Ukoliko imate problem sa zagušenom kanalizacijom, vodoinstalater Simonović vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Naš vodoinstalaterski servis poseduje ogromno iskustvo kada je reč o usluzi odgušenje kanalizacije, ali i svim drugim vodoinstalaterskim poslovima. Uslugu odgušeneje kanalizacije možemo izvršiti na više načina, a u zavisnosti od stepena i vrste zagušenja. U standardnoj ponudi za domaćinstva su ručna i mašinska odgušenja, dok u slučaju spoljnog zagušenja, nudimo uslugu odgušenje kanalizacije voma vozilom.

Vodoinstalater odgušenje kanalizacije 00/24h

Naš vodoinstalaterski servis dežura svakog dana od 00 do 24h. Radimo vikendima, praznicima jednako kao i radnim danima. Za naše vodoinstaaltere ne postoje neradni dani. Ukoliko vam je neophodna usluga odgušenje kanalizacije, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu. Naš vodoinstalater će se prilagoditi vašim privatnim i poslovnim obavezama. Ukoliko želite da zakažete uslugu odgušenje kanalizacije u terminu koji vama odgovara, to možete učniti takodje pozivom na brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Mi se prilagodjavamo vama i vašim obavezama. Kontaktirajte nas svakog dana od 00 do 24h.

odgušenje kanalizacije

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ