VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

 

VODOINSTALATER POPRAVKE

SANIRANJE VODOVODNE CEVI SA VERTIKALE DVA STANA

Pucanje cevi u vertikali je čest problem koji se javlja najčešće u starim zgradama, ali sve češće i u novim.Ova vrsta problema se jedino rešava zamenom ili sanacijom cevi koja se nalazi u zidu. 

Naša preporuka je da stare pocinkovane cevi zamenite novim plastičnim, koje praktično imaju večnu garanciju, ukoliko vam to finansijske mogućnosti dozvoljavaju.

Problemi sa plastičnim cevima se javljaju samo ukoliko ih je ugradilo nestručno lice ili ukoliko prilikom neke druge intervencije dođe do bušenja.

PROFESIONALNI MAJSTORI VAMA NA USLUZI

Kao što smo već napisali, zamena ili saniranje vodovodnih cevi vertikale je posao za iskusne i stručne majstore. Vodoinstalaterski servis Simonović posluje sa uspehom duže od jedne decenije i zapošljava veliki broj iskusnih i profesionalnih vodoinstalatera koji će ovu intervenciju izvršiti za vas po najpovoljnim cenama uz garanciju na izvedene radove. Nemojte rizikovati kada otklanjate ovu vrstu kvarove zato što vas jeftini vodoinstalater mogu skupo koštati. Možete nas konataktirati pozivom na naše brojeve telefona od 00 do 24h 365 dana u godini.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ