VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

 

VODOINSTALATER PREPORUKA

PAŽLJIVO BIRAJTE VODOINSTALATERA

Koliko puta vam se desilo da se kajete prilikom odabira majstora, nevezano da li je reč o vodoinstalateru ili nekom drugom majstoru i koliko puta ste sami sebi rekli: „Bolje da sam sam popravio, manje bi me koštalo, a i verovatno bih bolje odradio“. I zaista, mi verujemo da bi, često, vi bolje popravili neki kvar nego polukvalifikovani majtori.

Zbog toga vam vodoinstalaterski servis Simonović savetuje da pažljivo birate vodoinstalatera. Od njegovog znanja zavisi da li će neki kvar biti uspešno otklonjen ili ne, a loše otklonjeni kvarovi za posledicu mogu imati plavljenje stana, što za sobom povlači dodatne izdatke.

Naš savet vama je da majstora nikada ne birate u odnosu na cenu, već u odnosu na njegove kompetencije. Uvek pažljivo proverite majstora koga pozivate, nekada nije loše biti i detektiv pa proveriti da li posluje u okviru zvaničnog, prijavljenog servisa ili je individualac. Sigurni smo da i medju onima koji rade individualno, najčešće na crno, ima kvalifikovanih, ali je mnogo veći broj onih koji nemaju kvalifikacije vodoinstalatera, već su ono što se u našem narodu kaže priučeni majstori. Da biste proverili da li serviser kojeg pozivate posluje u okviru zakona, što vam garantuje kasnije ostvarivanje prava na reklamaciju, kao i drugih prava iz zakona o zaštiti potrošača, možete otići na sajt agencije za privredne registre i proveriti da li je servis registrovan u APR-u. Majstora, takodje, možete pronaći i po preporuci, ali budite pažljivi da vam ne dođe vodoinstalater kao sa našeg urnebesnog snimka.

POZOVITE NAS UKOLIKO VAM JE POTREBAN POUZDAN VODOINSTALATER

Vodoinstalterski servis Simonović posluje duže od 14 godina. Naš servis zapošljava veliki broj kvalifikovanih radnika, sa višegodišnjim iskustvom. O našem kvalitetu svedoči i veliki broj stalnih klijenata, u koje spadaju neke od najpoznatijih srpskih firmi. Spisak naših stalnih klijenata možete videti klikom ovde

Proverite zašto na naše intervencje nemamo reklamacije.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

© 2018: Vodoinstalater Simonović

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ