VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER STARI GRAD

VODOINSTALATER STARI GRAD – Servis Simonović

Svim stanovnicima Starog grada Vodoinstalaterski servis Simonović pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga.Ukoliko vam je potreban vodoinstalater Stari grad, možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani. Naši vodoinstalateri su dežurni svakog dana od 00 do 24h uključujući i vikend i praznike. Možete nas kontaktirati i za 30 minuta stižemo na vašu adresu ako vam je potrebna hitna intervencija.

vodoinstalater stari grad

VODOINSTALATER STARI GRAD – Kontakt

Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu. Ukoliko vam nije potrebna hitna intervencija, možete popuniti i on line forular koji se nalazi na našoj kontakt strani i nakon toga bićete kontaktirani od strane naših operatora koji će u dogovoru sa vama zakazati intervenciju za termin koji vama najviše odgovara, a u skladu sa vašim poslovnim i privatnim obavezama. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju, vodoinstalater Stari grad.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ