Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER VOŽDOVAC

HITNE INTERVENCIJE

Živite na Voždovcu i neophodna vam je hitna intervencija vodoinstalatera. Ne oklavajte, pozovite nas odmah, a mi stižemo do vas za manje od 30 minuta. Naši vodoinstalateri pružaju usluge od 0-24 sata, 365 dana u godini, za sve usluge vam dajemo garanciju na izvedene radove, a garantujemo i izuzetno povoljne cene. U odnosu na kvalitet koji nudimo, garantovano smo najpovoljniji servis ne samo na opštini Voždovac, već i u čitavom Beogradu.

POPRAVKA BOJLERA VOŽDOVAC

Ukoliko živite na opštini Voždovac i neophodna vam je popravka bojlera, naši vodoinstalateri otkloniće sve problem vezane za vaš bojler. Ukoliko su vam neophodni električarski radovi na vašem bojleru, mi ćemo se pobrinuti i za tu vrstu posla, jer naš servis brine o svojim klijentima od 0 do 24 časa, 365 dana u goini.

ADAPTACIJA KUPATILA VOŽDOVAC

Živite na Voždovcu i neophodna vam je adaptacija kupatila. Slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo za vas izraditi projekat kompletne rekonstrukcije kupatila ili samo vaših vodovodnih instalacija, sve u skladu sa vašim potrebama i željama. Nakon urađenog projekta, ostvarićemo vaše zamisli i adaptirati vaše kupatilo vodeći računa o zacrtanim rokovima i o visokom kvalitetu izvedenih radova. Na sve izvedene radove vam nudimo garanciju.

ADAPTACIJA KUHINJE VOŽDOVAC

Živite na opštini Voždovac i želite da renovirate vašu kuhinju. Ne razmišljajte, pozovite nas, a mi ćemo kompletan posao obaviti umesto vas. Osim o radovima na vašim vodovodnim instalacijama, mi brinemo i o keramičarskim i električarskim radovima i to bez angažovanja podizvođača, s obzirom da u našem servisu radi određeni broj, stalno zaposlenih, keramičara i električara.

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ SARAĐUJE SA VOŽDOVČANIMA

 

Vodoinstalaterski servis Simonović svim Voždovčanima pruža sve vodoinstalaterske usluge, kao i usluge adaptacija kupatila i kuhinja. Veliki broj zadovoljnih klijenata sa Voždovca svedoči o našem kvalitetu i povoljnim uslovima koje vam nudimo. Vodoinstalaterski servis Simonović osim pružanja usluga fizičkim licima, ostvaruje saradnju i sa brojnim firmama sa opštine Voždovac. Spisak firmi koje sarađuju sa nama možete pronaći na našoj strani reference.

Bilo da ste pravno ili fizičko lice, budite slobodni da nas kontaktirate kad god vam zatrebamo jer vam naš servis stoji na raspologanju u svako doba dana ili noći bez obzira da li je reč o radnom danu, vikendu ili prazniku. Za nas ne postoje neradni dani.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ
Pozovite nas