VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATER VOŽDOVAC

HITNE INTERVENCIJE

Živite na Voždovcu i neophodna vam je hitna intervencija vodoinstalatera. Ne oklavajte, pozovite nas odmah, a mi stižemo do vas za manje od 30 minuta. Naši vodoinstalateri pružaju usluge od 0-24 sata, 365 dana u godini, za sve usluge vam dajemo garanciju na izvedene radove, a garantujemo i izuzetno povoljne cene. U odnosu na kvalitet koji nudimo, garantovano smo najpovoljniji servis ne samo na opštini Voždovac, već i u čitavom Beogradu. Vodoinstalater Voždovac je jedini servis na teritoriji opštine Voždovac koji vam garantuje dolazak za 30 minuta, koji vam za sve usluge koje pruža daje račun i garanciju.

VODOINSTALATER VOŽDOVAC – POPRAVKA BOJLERA

Ukoliko živite na opštini Voždovac i neophodna vam je popravka bojlera, Vodoinstalater Voždovac će  otkloniti sve probleme vezane za vaš bojler. Ukoliko su vam neophodni električarski radovi na vašem bojleru, mi ćemo se pobrinuti i za tu vrstu posla, jer naš servis brine o svojim klijentima od 0 do 24 časa, 365 dana u goini.

ADAPTACIJA KUPATILA VOŽDOVAC

Živite na Voždovcu i neophodna vam je adaptacija kupatila. Slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo za vas izraditi projekat kompletne rekonstrukcije kupatila ili samo vaših vodovodnih instalacija, sve u skladu sa vašim potrebama i željama. Nakon urađenog projekta, Vodoinstalater Voždovac ostvariće vaše zamisli i adaptirati vaše kupatilo vodeći računa o zacrtanim rokovima i o visokom kvalitetu izvedenih radova. Na sve izvedene radove vam nudimo garanciju.

ADAPTACIJA KUHINJE VOŽDOVAC

Živite na opštini Voždovac i želite da renovirate vašu kuhinju. Ne razmišljajte, pozovite nas, Vodoinstalater Voždovac će kompletan posao obaviti umesto vas. Osim o radovima na vašim vodovodnim instalacijama, mi brinemo i o keramičarskim i električarskim radovima i to bez angažovanja podizvođača, s obzirom da u našem servisu radi određeni broj, stalno zaposlenih, keramičara i električara.

 

Vodoinstalater
VODOINSTALATER VOŽDOVAC

VODOINSTALATER VOŽDOVAC SARAĐUJE SA VOŽDOVČANIMA

Vodoinstalaterski servis Simonović svim Voždovčanima pruža sve vodoinstalaterske usluge, kao i usluge adaptacija kupatila i kuhinja. Veliki broj zadovoljnih klijenata sa Voždovca svedoči o našem kvalitetu i povoljnim uslovima koje vam nudimo. Vodoinstalaterski servis Simonović osim pružanja usluga fizičkim licima, ostvaruje saradnju i sa brojnim firmama sa opštine Voždovac. Spisak firmi koje sarađuju sa nama možete pronaći na našoj strani reference.

Bilo da ste pravno ili fizičko lice, budite slobodni da nas kontaktirate kad god vam zatrebamo jer vam naš servis stoji na raspologanju u svako doba dana ili noći bez obzira da li je reč o radnom danu, vikendu ili prazniku. Za nas ne postoje neradni dani.

ODGUŠENJE VOŽDOVAC

Zapušena kada, zapušena wc šolja, zapušena sudopera. Nijedan od navedenih problema zapravo za nas ne predstavlja problem već samo još jedan izazov sa kojim brzo i lako izlazimo na kraj. Zahvaljujući velikom broju kvalifikovanih majstora, Vodoinstalater Voždovac otkloniće sve probleme na vašim zapušenim kućnim instalacijama. Osim usluge odušenja sudopere, odgušenja kade, odgušenja wc šolje, Vodoinstalater Voždovac nudi i uslugu odgušenje spoljne kanalizacije i to voma vozilom, specijalnim vozilom pod pritiskom. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara. Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

Zašto odabrati baš naš vodoinstalaterski servis?

Nema sumnje da na teritoriji opštine Voždovac danas postoji veliki broj vodoinstalatera, vodoinstalaterskih servisa, što registrovanih, što neregistrovanih. Sigurni smo da u moru majstora možete pronaći i nekog koji odgovara vašim potrebama, ali zašto odabrati baš Vodoinstalater Voždovac?

Vodoinstalater Voždovac vam može ponuditi nešto što ne možete dobiti kod drugih majstora. Mi vam nudimo brz dolazak (za samo 30 minuta od poziva), kvalitetnu uslugu i na kraju rada račun i garanciju. 

Ukoliko se odlučite za drugi servis, ubeđeni smo da će nešto od navedenog izostati. Zato kad birate kvalitet birajte Vodoinstalater Voždovac jer mi držimo do kvaliteta.

 

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ