VODOINSTALATER VOŽDOVAC

HITNE INTERVENCIJE

Živite na Voždovcu i neophodna vam je hitna intervencija vodoinstalatera. Ne oklavajte, pozovite nas odmah, a mi stižemo do vas za manje od 30 minuta. Naši vodoinstalateri pružaju usluge od 0-24 sata, 365 dana u godini, za sve usluge vam dajemo garanciju na izvedene radove, a garantujemo i izuzetno povoljne cene. U odnosu na kvalitet koji nudimo, garantovano smo najpovoljniji servis ne samo na opštini Voždovac, već i u čitavom Beogradu.

POPRAVKA BOJLERA VOŽDOVAC

Ukoliko živite na opštini Voždovac i neophodna vam je popravka bojlera, naši vodoinstalateri otkloniće sve problem vezane za vaš bojler. Ukoliko su vam neophodni električarski radovi na vašem bojleru, mi ćemo se pobrinuti i za tu vrstu posla, jer naš servis brine o svojim klijentima od 0 do 24 časa, 365 dana u goini.

ADAPTACIJA KUPATILA VOŽDOVAC

Živite na Voždovcu i neophodna vam je adaptacija kupatila. Slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo za vas izraditi projekat kompletne rekonstrukcije kupatila ili samo vaših vodovodnih instalacija, sve u skladu sa vašim potrebama i željama. Nakon urađenog projekta, ostvarićemo vaše zamisli i adaptirati vaše kupatilo vodeći računa o zacrtanim rokovima i o visokom kvalitetu izvedenih radova. Na sve izvedene radove vam nudimo garanciju.

ADAPTACIJA KUHINJE VOŽDOVAC

Živite na opštini Voždovac i želite da renovirate vašu kuhinju. Ne razmišljajte, pozovite nas, a mi ćemo kompletan posao obaviti umesto vas. Osim o radovima na vašim vodovodnim instalacijama, mi brinemo i o keramičarskim i električarskim radovima i to bez angažovanja podizvođača, s obzirom da u našem servisu radi određeni broj, stalno zaposlenih, keramičara i električara.

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ SARAĐUJE SA VOŽDOVČANIMA

 

Vodoinstalaterski servis Simonović svim Voždovčanima pruža sve vodoinstalaterske usluge, kao i usluge adaptacija kupatila i kuhinja. Veliki broj zadovoljnih klijenata sa Voždovca svedoči o našem kvalitetu i povoljnim uslovima koje vam nudimo. Vodoinstalaterski servis Simonović osim pružanja usluga fizičkim licima, ostvaruje saradnju i sa brojnim firmama sa opštine Voždovac. Spisak firmi koje sarađuju sa nama možete pronaći na našoj strani reference.

Bilo da ste pravno ili fizičko lice, budite slobodni da nas kontaktirate kad god vam zatrebamo jer vam naš servis stoji na raspologanju u svako doba dana ili noći bez obzira da li je reč o radnom danu, vikendu ili prazniku. Za nas ne postoje neradni dani.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ
Pozovite nas