VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATER VRAČAR

VODOINSTALATER VRAČAR – SERVIS SIMONOVIĆ

Vodoinstalater Vračar je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalaterski servis je najbolje ocenjeni servis na teritoriji opštine Vračar, a zahvaljujući saradnji sa velikim brojem pravnih lica sa ove opštine često nas možete videti u vašem komšiluku. Zašto Vodoinstalater Vračar? Vodoinstalater Vračar je profesionalni vodoinstalaterski servis koji posluje u ovkiru vodoinstalaterskog servisa Simonović. Pružamo brzu i kvalitetnu uslugu uz to dajemo garanciju i račun za pružene usluge. Svi majstori koje zapošljavamo kvalifikovani su za posao kojim se bave. 

Dakle, ako živite na teritoriji opštine Vračar, ne oklevajte jer vam naš vodoinstalater stoji na raspolaganju od 00 do 24h.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Ukolio vam je potrebno odgušenje kanalizacije, WC šolje, kade, tuš kabine, lavaboa ili sudopere Vodoinstalater Vračar će rešiti vaš problem. Odgušenje mašinskim putem ne samo da će rešiti vaš trenutni problem već će isti trajno otkloniti. Naš profesionalni tim podeliće sa vama savete kako da redovno održavate higijenu odvodnih cevi i maksimalno sprečite da do zagušenja dođe.

Tu smo za vas ukoliko vam je potrebna zamena ventila, zamena vodovodnih cevi, ugradnjua sanitarija, sve vrste vodoinstalaterskih popravki, detekciju curenja vode, zamenu sifona, montažu slavina, baterija, česmi, povezivanje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu mašine za pranje veša i sudova. Pozovite nas i uverite se da ne postoji vodinstalaterska usluga koju profesionalni tim Vodoinstalater Vračar ne može da vam pruži.

NAJBOLJE OCENJENI SERVIS U BEOGRADU

Vodoinstalater Vračar je najbolje ocenjeni vodoinstalaterski servis u Beogradu. Ocenjivanje se vrši kroz google servise u vidu davanja ocena i recenzija, odnosno povratnih informacija u pogledu kvaliteta, brzine i cene usluga. Najvažnije je napomenuti da nije mogće uticati na ocene koje naši sugrađani daju preko google servisa, odnosno svi komentari koji nisu uvredljive sadržine jasno su vidljivi na google recenzijama. Osim toga, zahvaljujuć google algoritmima, google onemogućava vlasnika servisa da zlopuptrebljava ocenjivanje odnosno da sebi veštačkim putem povećava ocenu. Svi komentari koje možete videti u google recenzijama su stvarni, a prosečna ocena 4.2 govori u prilog tezi da je naš vodoinstalaterski servis skoro savršen u svakom pogledu.

Ukoliko želite da vidite ocene i komentare koje Vodoinstalater Vračar dobija to možete učiniti klikom ovde.

Želimo i da napomenemo da među brojnim klijentima, svakako postoje oni koji nisu uvek zadovoljni i koji nam daju niže ocene. Ipak, Vodoinstalater Vračar svakog nezadovoljnog klijenta kontaktira i pokuša da otkloni razloge nezadovoljstva. Nama je prioritet zadovoljan klijent i preporuka koju nam može dati bilo u „digitalnom svetu“, bilo svojim komšijama, prijateljima i rođacima.

KAŽITE NAM ŠTA MISLITE O NAMA

Vodoinstalater Vračar je za sve svoje klijente otvorio još jednu mogućnost u pogledu ocenjivanja rada. Dovoljno je da nakon intervencije posetite našu naslovnu stranu i ocenite vodoinstalatera. Za ovo vam neće trebati više od jednog minuta, a nama ćete poslati povratnu informaciju koliko ste zadovoljni našim uslugama. Napominjemo da klikom na dugme „ocenite vodoinstalatera“ šaljete povratnu informaciju vlasniku servisa koji nakon toga preduzima neophodne korake u pogledu dalje motivacije svojih zaposlenih. Vodoinstalater Vračar strogo vodi računa o zadovoljstvu svojih korisnika. 

Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate, a to možete uraditi svakog dana od 00 do 24h.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ