VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATER ZEMUN

VODOINSTALATER ZEMUN – SERVIS SIMONOVIĆ

Vodoinstalater Zemun radi u vreme policijskog časa. Sa vama smo i u dobru i u zlu. Ukoliko živite u Zemunu, vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona i naš vodoinstalater Zemun stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Svim Zemuncima odobravama posebne popuste na vodoinstalaterske usluge. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet koji pružamo i zašto na naše usluge praktično ne postoje reklamacije. Za sve usluge koje izvrše naši vodoinstalateri dajemo garanciju na kvalitet i trajnost.

SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA

Vodoinstalaterski servis Simonović vrši sve vodoinstalaterske popravke na vašoj opštini. S obzirom da imamo punktove na teritoriji svih beogradskih opština do vas stižemo najviše za 30 minuta. Iskustvo, brzina i kvalitet su tri stvari koje nas izdvajaju.  

Pružamo vam sledeće usluge:

ŠTA URADITI KADA ZATREBA NAŠA USLUGA?

Dovoljno je da nas kontaktirate na neki od naših brojeva telefona. Naši majstori stižu do vas za najviše 30 minuta, a uglavnom i brže. Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, već želite da zakažete servis ili kontrolu instalacija, možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili kontaktirati popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane.

Vodoinstalater Zemun – hitne intervencije

BESPLATAN DOLAZAK I DIJAGNOSTIKA

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi besplatan dolazak i dijagnostiku kvara. Pružamo usluge na teritoriji Beograda. Bez obzira da li živite u Zemunu, Vračaru, Savskom vencu ili Borči, Krnjači ili Ovči ili u nekom drugom delu grada, zahvaljući punktovima u svim gradskim opštinama, naši majstori stižu do vas u najkraćem roku. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo rešiti sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

DO VAS STIŽEMO NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA OD POZIVA

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ