Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER ZEMUN

VODOINSTALATER ZEMUN – SERVIS SIMONOVIĆ

Vodoinstalater Zemun radi u vreme policijskog časa. Sa vama smo i u dobru i u zlu. Ukoliko živite u Zemunu, vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona i naš vodoinstalater Zemun stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Svim Zemuncima odobravama posebne popuste na vodoinstalaterske usluge. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet koji pružamo i zašto na naše usluge praktično ne postoje reklamacije. Za sve usluge koje izvrše naši vodoinstalateri dajemo garanciju na kvalitet i trajnost.

SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA

Vodoinstalaterski servis Simonović vrši sve vodoinstalaterske popravke na vašoj opštini. S obzirom da imamo punktove na teritoriji svih beogradskih opština do vas stižemo najviše za 30 minuta. Iskustvo, brzina i kvalitet su tri stvari koje nas izdvajaju.  

Pružamo vam sledeće usluge:

ŠTA URADITI KADA ZATREBA NAŠA USLUGA?

Dovoljno je da nas kontaktirate na neki od naših brojeva telefona. Naši majstori stižu do vas za najviše 30 minuta, a uglavnom i brže. Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, već želite da zakažete servis ili kontrolu instalacija, možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili kontaktirati popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane.

Vodoinstalater Zemun – hitne intervencije

BESPLATAN DOLAZAK I DIJAGNOSTIKA

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi besplatan dolazak i dijagnostiku kvara. Pružamo usluge na teritoriji Beograda. Bez obzira da li živite u Zemunu, Vračaru, Savskom vencu ili Borči, Krnjači ili Ovči ili u nekom drugom delu grada, zahvaljući punktovima u svim gradskim opštinama, naši majstori stižu do vas u najkraćem roku. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo rešiti sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

DO VAS STIŽEMO NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA OD POZIVA

Odgušenja kanalizacije

Mašinsko odgušenje

Ručno odgušenje

Hitne intervencije

Odgušenje sajlom

Zamena ventila i gumica

Hitne intervencije

Zamena virbli ventila

Hitne intervencije

Zamena gumica

Popravke i prepravke

Ugradnja sanitarija

Kupatila

Hitne intervencije

Kuhinje

Hitne intervencije

Toaleti

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ
Pozovite nas