VODOINSTALATER ZVEZDARA

VODINSTALATERSKI RADOVI ZVEZDARA

Neispravan ventil može predstavljati potencijalnu opasnost po vaš stan, kuću ili poslovni prostor. Zbog toga zamena neispravnog ventila za vodu spada u hitnu intervenciju koju naši majstori obavljaju za vas.

U stanovima ili kućama postoji veći broj ventila, ali je samo jedan glavni, ostali su regulatorni i nalaze se u blizini sudopera, bojlera, slavina itd. Ukoliko primetite da na nekom od navedenih ventila kaplje ili curi voda obavezno pozovite majstora kako biste smanjili potencijalnu štetu i plavljenje stana. 

Jedan od najgorih scenarija je pucanje ventila s obzirom da u navedenoj situaciji voda velikom brzinom izbija iz samog ventila. Ono što prvo morate da uradite u navedenom slučaju je da zavrnete glavni ventil u stanu i kući kako biste sprečili dalje izlivanje vode i da pozovete vašeg majstora kako bi popravio kvar i zamenio neispravan ventil.

Na osnovu ankete koju smo sproveli 75% anketiranih nije znalo gde se u njihovom stanu ili kući nalazi glavni ventil.

Najlakši način da sprečite plavljenje stana ili kuće je prevencija. Ukoliko primetite da ventil kaplje ne gubite vreme pozovite naše majstore i oni će vam po izuzetno povoljnoj ceni uz datu garanciju na izvršenu popravku, zameniti ventil. Pravovremenom zamenom ventila izbeći ćete dodatne troškove nastale izlivanjem vode.

Da li je ventil potrebno zameniti tek kad počne da kaplje ili curi?

Odgovor na ovo pitanje glasi: “Nikako”.

Ventil je potrebno zameniti, osim kada već počne da curi, i ako je star, oštećen ili ne zatvara dovoljno dobro vodu. Da biste bili apsolutno sigurni da ćete izbeći neželjeno plavljenje stana ili kuće izazvano pucanjem ventila, potrebno je redovno kontrolisati ventile. Vodoinstalaterski servis Simonović vas savetuje da najmanje jednom godišnje proverite vaše vodovodne instalacije, ovu uslugu, kao i mnoge druge usluge, naš servis pruža po najpovoljnijim cenama u Beogradu, a za naše stalne klijente odobravamo i posebne popuste na popravke kvarova, koje ustanovimo prilikom redovne kontrole.

Druge usluge – hitne intervencije:

  • MAŠINSKA ODGUŠENJA
  • RUČNA ODGUŠENJA
  • DETEKCIJA CURENJA
  • ZAMENA VETILA
  • ZAMENA DOTRAJALIH GUMICA
  • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUPATILIMA
  • MONTAŽA I ZAMENA BOJLERA
  • POPRAVKA I ZAMENUA DOTRAJALIH CEVI U KUHINJAMA
  • ZAMENA SANITARIJE

ZAMENA SIFONA

Naizgled jednostavan posao poput zamene sifona često može predstavljati pravu noćnu moru za nedovoljno stručna i iskusna lica. Osim toga, ukoliko zamenu sifona ne odradite ispravno rizikujete poplavu u kuhinji ili kupatilu, što vam može predstavljati veliki finansijski izdatatak. Zato prepustite našim majstorima sve vodoinstalaterske poslove, a mi ćemo vam se odužiti profesionalizmom, povoljnim cenama i garancijom na izvedene radove.

ADAPTACIJE

Živite na Zvezdari ili nekoj drugoj beogradskoj opštini i želite da izvršite adaptaciju kupatila ili kuhinje. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na kontakt strani i mi ćemo vam dati najbolju ponudu. Više informacija možete dobiti ovde.

Pozovite nas svakog dana kada smo vam potrebni

Za sve neophodne usluga naš servis vam stoji na raspologanju od 0 do 24 časa, 365 dana u godini.

Za nas ne postoje praznici ni neradni dani, naši majstori su vam na raspolaganju svakog dana.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ
Pozovite nas