VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ŽENA VODOINSTALATER

AKADEMSKA SLIKARKA POSTALA VODOINSTALATER

 

Da diploma nije uvek garancija za posao kojim  ćete se baviti svedoči i slučaj naše današnje junakinje. Nakon završene srednje škole i studija primenjenih umetnosti, usled finansijskih problema i neispunjenosti u poslu kojim se bavila, amerikanka Erin Swetland je odlučila da promeni zanimanje. I ništa tu ne bi bilo preterano čudno da se nije odlučila za posao koji sa slikartstvom nema preterane veze.

VODOINSTALATERSKI ZANAT JE UMETNOST

Da život i rad u slikarskom ateljeu ne mora nužno značiti ostvarenje sna uverila se i Erin. Kako sama tvrdi, atelje je u njoj budio anksioznost, a u vodoinstalaterskom poslu je pronašla sebe. Sve ono što je činilo depresivnom u ateljeu, poput nedostatka komunikacije sa okruženjem nadoknadila je u poslu za koji se odlučila da radi nakon prekvalifikacije. Ideja da postane vodoinstalater javila se kada je kupila kuću 2009. godine i pozvala majstora da joj renovira kupatilo. Zadivljena „majstorskom umetnošću“, činjenicom da je dok radi okružen ljudima, inspirisala je da se i sama prekvalifikuje i počne da zarađuje popravljajuće napukle cevi, menjajući ventile i otpušavajući ljudima začepljene sudopere.

Danas kaže da je izuzetno zadovljna poslom kojim se bavi, a slikarstvo za koje se školovala joj više dođe kao hobi u vreme dok se ne bavi vodoinstalaterskim poslovima.

Erin Swetland je definitvno dokaz da i vodoinstalaterski radovi i popravke mogu predstavljati neku vrstu umetnosti.

NAŠE USLUGE

Ukoliko su i vama potrebne usluge vodoinstalatera, a niste vešti poput Erin, budite slobodni da nas kontaktirate. Naši iskusni vodoinstalateri pokazaće vam kako i zamene ventila, odgušavanje sudopera i kanalizacije može postati neka vrsta primenjene umetnosti.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

© 2018: Vodoinstalater Simonović

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ