VODOINSTALATERSKE USLUGE

NAŠA PRIČA

Vodoinstalaterski servis Simonović osnovan je sada već davne 1998. godine. Poslovanjem i korektnim odnosom prema svim klijentima u prethodnih, nešto više od 20 godina, postali smo lideri u oblasti pružanja vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Beograda. Za jedan od primarnih ciljeva našeg poslovanja postavili smo konitnuirano usavršavanje naših zaposlenih uz korektne cene koje odgovaraju kvalitetu usluge koju nudimo.

Svesni smo poverenja koje je neophodno uspostaviti u odnosima klijent vodoinstalater i zato je svaki zaposlen vodoinstalater u našem servisu prošao ozbiljnu selekciju, a osim toga u prilici smo da svakom zaposlenom pružimo kontinuiranu obuku kako bi i dalje usavršavali svoja znanja u oblasti pružanja vodoinstalaterskih usluga. 

Verujemo da će te u našem servisu prepoznati ozbiljnog i pouzdanog partnera i da ćete u slučaju potrebe okrenuti naš broj telefona ili popuniti online formular na našoj kontakt strani.

Ukoliko želite da saznate više o našim hitnim intervencijama i uslugama koje pružamo kliknite na link u nastavku.

Saznajte više…

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

Vodoinstalater Simonović

Kada vam treba profesionalan, kvalitetan i pouzdan vodoinstalater, naš vodoinstalaterski servis Beograd je pravo rešenje za vas. Ukoliko se pitate zašto, odgovor je vrlo jednostavan. Na tržištu danas postoji veliki broj vodoinstalatera i još više vodoinstalaterskih servisa. Veliki broj ovakvih servisa posluje kratko i u želji da ostvare što veću zaradu štede na materijalu, uzimaju priučene vodoinstalatere koji nemaju dovoljno iskustva u poslu kojim se bave ili uošte nisu po struci vodoinstalateri. Kada birate majstora morate, što bi naš narod rekao otvoriti četvoro očiju. Mi vam savetujemo da vaš jedini i siguran izbor bude Vodoinstalaterski servis Simonović, kao servis sa iskustvom, koji je profesionalan i odgovoran. Zbog toga vas savetujemo da nas pozovete.

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

VODOINSTALATER – HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalaterski servis Simonović je servis specijalizovan za hitne intervencije. U slučaju da vas zadesi kvar koji zahteva hitnu intervenciju možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popuniti on line formular koji se nalazi na kontakt strani. Ipak, savetujemo vas da u slučaju hitne intervencije pozovete naše brojeve telefona jer vam jedino tako garantujemo uslugu u roku od 20 do 30 minuta od poziva. Zahvaljujući velikom broju vodoinstalatera koje zapošljavamo u mogućnosti smo da stignemo na vašu adresu veoma brzo i u kratkom roku bez obzira na deo Beograda u kojem živite. Najvažnije je da je dolazak potpuno besplatan. Ukoliko vam se desi kvar koji zahteva hitnu intervenciju vodoinstalatera, vodoinstalater Beograd je pravi izbor za vas, pozovite nas i nećete se pokajati.

TRADICIJA I POVERENJE

Naš vodoinstalaterski servis pruža kvalitetnu, brzu i efikasnu uslugu. Svi naši vodoinstalateri su kvalifikovani za posao kojim se bave i maksimlano posvećeni. Za sve intervencije vam dajemo garanciju, a garantujemo vam i da naše intervencije ne postoje pritužbe. Proverite zašto su naši vodoinstalateri i naš servis najtraženiji u Beogradu, a klikom ovde možete pogledati i spisak naših stalnih klijenata, među kojima su neke od najprestižnijih beogradskih firmi. Vodoinstalater Simonović je servis od poverenja, nagradjeni smo od strane naših korisnika najvišim ocenama i trenutno smo najangažovaniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda. Za vaše mirno sutra, bezbedan i suv stan, ispravne vodovodne instalacija, svakodnevno brine vaš Vodoinstalater Simonović

Vodoinstalaterske usluge Beograa

Od 2020. deo svetske porodice vodoinstalatera

Vodoinstalater Hitne usluge

Naše usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ