VODOINSTALATERSKE USLUGE

ADAPTACIJA KUHINJA

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža usluge adaptacije kuhinja. Nevezano da li želite estetske promene u kuhinji ili rekonstrukciju vodovodnih instalacija, majstori našeg servisa su tu da ispune sve vaše želje.

VODOINSTALATERSKI RADOVI U KUHINJI

Vodoinstalaterski poslovi spadaju u deo usluga koji vodoinstalaterski servis Simonović pruža duže od jedne decenije. Naši majstori iza sebe imaju veliko iskustvo i neophodne stručne kvalifikacije. Svi radovi na adaptaciji kuhinje se unapred planiraju uz ugovaranje rokova završetka. Naš prioritet je zadovoljan klijent. U tom smislu strogo poštujemo zacrtane rokove i dajemo garanciju na izvedene radove.

KAKO NAJKVALITETNIJE I PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI ADAPTIRATI KUHINJU?

Adaptacija kuhinje je zahtevan posao koji zahteva puno angažovanja. Stoga vas savetujemo da se bez potrebnih kvalifikacija nikako sami ne upuštate u ovaj posao. Tokom iskustva koje je duže od jedne decenije, više puta smo se susretali sa započetim radovima na adaptaciji kuhinja, gde su naši sugrađani u želji da uštede sredstva pokušavali sami da obave ovaj zahtevan posao. Želeći da uštede sredstva, često zbog nekompetentnosti pravili veće troškove, nego što bi ih imali da su pozvali stručna lica. Takođe, iz najbolje namere vas savetujemo da ovako ozbiljne i zahtevne poslove ne poveravati “stručnim” komšijama, rođacima i majstorima iz oglasa. Budite sigurni da će vas njihova “kompetentnost” često koštati više nego da ste nas odmah pozvali.

ŠTA VAM NUDIMO

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi ceo tim stručnih ljudi, koji će na najkvalitetniji i najbrži način obaviti sve poslove na adaptaciji kuhinje. Vaše je samo da nam kažete šta želite, a naše je da uz poštovanje rokova ostvarimo vaše zamisli. Kada nas angažujete, ne morate da tražite posebno vodoinstalatere, keramičare, električare. Vodoinstalaterski servis Simonović vam sve to nudi na jednom mestu i to bez angažovanja podizvođača. Naš tim stručnih majstora, osim vodoinstalatera, čine i stalno zaposleni električari i keramičari. 

Poverenje su nam ukazale neke od najpoznatijih beogradskih, srpskih i svetskih firmi i organizacija. Pozovite nas i zatražite ponudu, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ