VODOINSTALATERSKE USLUGE

POPRAVKA WC ŠOLJE

SERVISIRANJE KVAROVA U TOALETIMA

Vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Simonović obavljaju servisne usluge na wc šoljama i u toaletima. 

ODGUŠENJE WC ŠOLJE

ZAMENA AQUA ISPIRAČA

ZAMENA I POPRAVKA VODOKOTILIĆA

ZAMENA WC ŠOLJE

Ove, kao i sve druge vodoinstalaterske usluge možete dobiti od naših kvalifikovanih i majstora sa ogromnim iskustvom. Za sve neophodne intervencije možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani.

ŠTA URADITI KADA SE DESI KVAR NA WC ŠOLJI?

 

Kvarovi na wc šoljama su česti, na sreću naših sugrađana, većina tih kvarova spada u kategoriju lakših. S tim u vezi neke od tih kvarova možete sami otkloniti, a za dodatne savete naši majstori su tu da vas posavetuju. Ukoliko ne volite sami da vršite popravke ili jednostavno niste za to “rođeni”, pozovite nas i mi ćemo doći do vas za najviše 30 minuta od poziva i otkloniti kvar. Za naše majstore ne postoje nerešivi problemi. Popravke wc šolja, odgušenje wc šolje, zamena aqua ispirača, porpavka vodokotlića, zamena wcšolje, zamena plovka, ove, kao i sve druge kvarove otklanjamo uz garanciju na izvedene radove. Savetujemo vas da ne pozivate majstore iz oglasa, majstore sa skupom reklamom, već da se opredelite za majstore sa velikim iskustvom kakve zapošljava naš servis. Nama su poverenje ukazale brojne firme, ustanove i organizacije, među kojima je i jedna od najvećih osiguravajućih kuća u svetu, Uniqa osiguranje. Ako nam svetski poznate kompanije veruju (reference), možete i vi. Pozovite nas na naše brojeve telefona, doći ćemo u najkraćem roku, a dolazak do vas nećemo naplatiti.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ