VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ZAMENA DELA KANALIZACIONE CEVI

ZAMENA DELA KANALIZACIONE CEVI – PRELAZAK NA PVC CEVI

Dotrajale kanalizacione cevi predstavljaju ozbiljan problem svakoj stambenoj jedinici, bez obzira da li je reč o zgradi ili kući. Uobičajeni standard u izgradnji od sedamdesetih do dvehiljaditih godina bio je ugradnja gusanih cevi. Gusane cevi su velike cevi napravljene od materijala koji ima ograničeni rok trajanja. Prvi problemi sa gusanim cevima počinju da se manifestuju uobičajeno nakon desetak godina upotrebe, dok nakon dve decenije su već spremne za zamenu.

Vodoinstalater Simonović vrši zamenu gusanih kanalizacionih cevi i ugradnju pvc cevi. Prelazak sa gusanih na pvc cevi je preporuka naših majstora zato što su pvc cevi dugotrajnije, odnosno njihov vek trajanja je praktično neograničen.

Na našem snimku koji se nalazi na sajtu možete videti kako izgleda dotrajala gusana cev i uslugu zamena dela kanalizacione cevi i prelazak sa gusanih na pvc cevi.

Ukoliko je i vama potrebna usluga ove vrste, mi smo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Bez obzira da li vam je potrebna hitna intervencija ili želite da zakažete intervenciju majstora u terminu koji vama odgovara, naši vodoinstalateri su vam uvek na raspolaganju.

Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite online formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju.

Osim problema sa pucanjem, kada je reč o kanalizacionim cevima, često se javljaju i problemi sa zagušenjem. Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za pružanje hitnih intervencija u pogledu odgušenja kanalizacije. Više informacija o usluzi odgušenje kanalizacije pročitajte klikom ovde.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ